Det siger de om mine behandlinger

Se herunder, hvad andre har fået ud af behandlinger i min klinik.

Her kan du se mere til akupunktur og zoneterapi.

Poul har spiserørforsnævring og  ubehag i brystregionen, men får hjælp med akupunktur og zoneterapi i Lift Your Life og kan igen trække vejret normalt.

 

Bryd tabu  – og få hjælp til at sætte ord på svære følelser.
Mød Alberte der gerne vil inspirere andre til at turde sætte ord på svære følelser. Allerede efter første konsultation følte Alberte sig lettet. konsultation i Lift Your Life følte Alberte sig lettet. Vi bruger kombinationen af akupunktur, zoneterapi og coaching.

Hør Jan fortælle om, hvordan han er blevet fri for allergi og høfeber med zoneterapi og akupunktur i Lift Your Life.

Hør Yadigar Berk fortælle om, hvordan hun får energi og finder roen med zoneterapi og akupunktur i Lift Your Life.

 

Hør Stine fortælle hvordan hun er kommet af med influenza, forkølelse og spændinger i nakken, så hun atter har ENERGI og overskud til sig selv og til at passe sit job som revisor.

 

“Tak til Mette for at rede årets løbemål for mig og for at åbne mine øjne for akupunkturen og alt det gode den kan gøre for en. Så en anbefaling herfra til alle der døjer med skader eller til dem der har brug for noget ekstra energi”

Rune Nortoft, Race director – Albatros Adventure Marathons

 

“Mette gav mig akupunktur og øre-akupunktur for at hjælpe på en løbeskade i venstre lægmuskel. Jeg fik to behandlinger og allerede efter den første var det blevet meget bedre. Efter behandling nr. to kunne jeg igen løbe uden problemer og uden smerter bagefter. Jeg vil klart søge hjælp hos Mette BL Thomsen en anden gang. Jeg kan kun varmt anbefale hendes behandlinger”

Charlotte Wang Boesen, sygeplejerske

 

Træthed, allergi og forkølelse var en del af Malenes hverdag. Hør Malene fortælle hvordan akupunktur har hjulpet hende, og hvordan hun har brugt coaching til at starte sin egen virksomhed.

 

“Ingen af mine venner ville tro på det. Folk som kender mig, vidste, at jeg røg alt hvad jeg kunne nå. Det jeg ikke røg om dagen, det nåede jeg om aftenen. Pludselig en dag fandt jeg ud af, at det skulle være slut med røgen, og så bestilte jeg tid hos Mette. Jeg røg min sidste cigaret kl. halv ni samme dag som jeg blev behandlet – siden har jeg ikke rørt en cigaret og det har holdt i seks år”

Carina Møller Feddersen, skrædder

 

Astma-Allergi TEMA - Alternativ behandling

Astma-Allergi TEMA – Alternativ behandling

Mick blev medicinfri!
Astma-Allergi Danmark har testet akupunktur i Lift Your Life.

28-årige Mick Andersen erstattede allergimedicin med akupunktur, zoneterapi og coaching, fortæller journalist Stine Ramlyng fra Astma-Allergi Danmark www.astma-allergi.dk i et medlemsblad, der blev lanceret i januar 2010.

“Vi sendte græsallergiker Mick Andersen til akupunktur og zoneterapi hos Lift Your Life for at teste, om det kunne kurere hans allergi. Konklusionen er, at Mick allerede efter første gang mærkede bedring af de allergiske symptomer, bedring af rygproblemerne og af smerterne i nakken. Vi kan kun anbefale det.”

“Udover et par enkelte gange, hvor jeg har dryppet mine øjne, så har jeg faktisk ikke taget hverken allergi- eller astmamedicin siden jeg mødte Mette”

Mick Andersen, pædagog og musiklærer

 

Hør mor og datter, Lilly og Karin Sloth, fortælle om et forløb i Lift Your Life, og om hvordan behandling med zoneterapi og akupunktur har afhjulpet ødemer, givet mere energi, forebygget indlæggelser og arbejdet i den positive retning i et kræftforløb.

 

“Det har været en periode med stor udvikling for mig, og den hurtige proces jeg har været igennem skal Mette have en stor del af æren for. Jeg har fundet livsglæden, tror på mig selv og har bl.a. tabt mere end 10 kg på kort tid. Det har været en ren fornøjelse at gå hos hende og den balance hun via nåle og en god snak har skabt i min krop, kan jeg nu danne via meditation. Mette har gjort mig til min egen ro’s katalysator – det har enorm værdi”

Christina Kulpa, studerende

 

Du har en uforklarlig langtidshævelse i begge ankler, og det kommer til at tage mindst tre uger før den er væk, sagde lægen på hospitalet. Jeg blev bedt om at holde mig i ro og først starte genoptræningen, når hævelsen havde lagt sig. Mette blev min redning i mere end én forstand. Med akupunktur og zoneterapi fik hun hævelsen væk på få dage. Jeg vil til enhver tid anbefale Mette og hendes professionelle fremgangsmåde. Hun er en éner, og når man går derfra, er man altid opløftet. Smilet kommer helt af sig selv”

Anneli Hvidesø Gerzymisch

Lærke fik energi til at studere

 

“I have had problems with my knee due to an old meniscus operation for many years. The pain kept me awake at night and made it painful and difficult for me to walk. Mette offered to give me acupuncture. I must admit I didn´t believe it would work, but within short time both the swelling and the pain was gone. Now, almost two months later, I still feel fine. After the treatment I also felt very good in the rest of my body”

Christos Tasios, Eleftheres, Greece

 

“Mette er et skønt menneske, som altid gerne inspirerer og lytter. Hun formår at skabe en utrolig behagelig stemning – et rum fuld af tillid, hvor man får slappet af. Hun ønsker oprigtigt det bedste for én. Det er tillidsvækkende, at Mette fortæller, hvad hver enkelt nål gør for kroppen, og at jeg altid får et godt råd med på vejen – uanset om det er for hovedpine eller noget jeg går og tumler med. Jeg vil anbefale Mette til alle, der har et konkret problem, de ønsker behandlet og til dem, der blot ønsker at gøre noget godt for sig selv. Sluttelig vil jeg nævne, at min dreng på dengang 1½ år endelig fik en god nats søvn efter at have fået en omgang zoneterapi”

Lea Lou, gymnasielærer

 

Jeg hører til dem, der altid har haft nålefobi og nægtet at lade mig vaccinere, hvilket betød at jeg ikke kunne rejse udenlands – indtil jeg mødte Mette. På en ganske kort snak på 10-15 minutter formåede Mette at få mig til at tænke nogle nye tanker, der kurerede mig for min fobi. Nu er jeg i stand til at blive stukket af nåle og blive vaccineret uden frygt. Jeg kan anbefale Mette til andre, der har fobier”

Maria Nielsen, studerende

 

Har du også brug for behandling, så ring eller skriv.