Det siger de om mine foredrag

Se herunder, hvad andre har fået ud af mine foredrag.

Her kan du læse mere om mine foredrag.

 

“Jeg takker mange gange for et super spændende og fantastisk foredrag Mette. Der var masser af inspiration til at gøre lige det man drømmer om. Lige meget hvad end man måtte søge inspiration til at kaste sig ud i. Budskabet er klart – ”Dream, go and do”

Franciska Vesterholm, Bike-og eventmager

 

“Vi har haft Mette ude til et to-dags seminar omkring arbejdsglæde. På alle måder levede det op til forventninger og mere til. Mette har en super positiv energi og den smitter. Alle kursister har fået noget brugbart med sig hjem og det har løftet arbejdsglæden hos os”

Kasper Bidstrup Thorsen, SFO-leder, Damagerskolen Greve

 

 

“Mette gav os en teambuildende oplevelse, hvor fokus lå på sammenhold og arbejdsglæde. Resultatet er, at vi nu fungerer bedre som team og i højere grad er opmærksomme på hinanden samt vores styrker enkeltvis og sammen”

Vibeke Ingemann Pedersen, Contea/Danrisk – forsikringsmæglerassistent

 

“Jeg har aldrig mødt en så spændende og varm, energifyldt og livsglad kvinde som Mette. Hun underviste 150 personer og formåede at få os op af stolene, til at smile og skabe kontakt med hinanden. Efter Mettes peptalk, var jeg helt høj og følte mig glad og meget tilfreds med mig selv. Jeg kan helt klart anbefale Mette til en omgang energifyldt peptalk. Så er dine medarbejdere nede, føler du dig som chef ikke helt fit for fight eller vil du bare opleve noget ekstraordinært og gøre noget særligt for dine medarbejdere, så kontakt Mette. Hun kan om nogen løfte stemningen, vende humøret og give alle energi”

Tina Wolff Haugbølle, salgschef, Toft Kobber & Facade APS

 

“Kæmpe TAK for et forrygende foredrag. Alle burde have Mette på deres arbejdsplads. Sikke et liv. Man føler sig som en stjerne i sit eget liv og får lyst til at være gode ved sig selv, når man har hørt hende”

Laila Frandsen, frisør

 

“Det var et rigtig godt foredrag med mange gode eksempler/impulser, som jeg kan bruge. Jeg synes præsentationen samt teknikken var rigtig god, og det kommer fra en tidligere underviser. Mette har en naturlig begejstring og god energi”

Peter Simon, Problem Manager

 

“Der var rigtig mange, små ”værktøjer”, man kan tage med og bruge med det samme uden at skulle lave ”alt om” fra dag ét. Jeg har efterfølgende brugt flere af Mettes tips med god effekt. Jeg har fået meget mere energi og har ikke været nær så træt, som jeg plejer”

Elsebeth Thullesen, Release Manager

 

“Meget interessant og spændende foredrag. Det bedste, jeg tog med derfra, er visheden af, at alle har grund til at være glade for sig selv og alle kan lære at være positive”

Jytte Zartov, salgskonsulent

 

“Fantastisk appetitvækker og interessant at få bekræftet at tankens kraft er større, end vi forestiller os”

Allan Andersen, salgskonsulent

 

Vil du have mig ud til et foredrag, så ring eller skriv.