Om Lift Your Life

Jeg henvender mig til virksomheder og arbejdspladser, der har fokus på den enkelte medarbejders hverdag og som gerne vil styrke:

  • TEAM samarbejdet
  • Medarbejderens trivsel og arbejdsglæde
  • Motivationen til at gå på arbejde
  • Energien i virksomheden og hos den enkelte medarbejder
  • Effektiviteten på arbejdspladsen

I et samarbejde med Lift Your Life er din virksomhed sikret:

  • Energifyldte og motiverede medarbejdere
  • Arbejdskolleger med innovative indsigter
  • Et markant mindsket sygefravær og øget arbejdsglæde
  • Stressforebyggende- og helbredende strategier
  • TEAM-building

Lift Your Life kan noget særligt:

Jeg tilbyder en række spændende foredrag og peptalks – der alle kan udbygges til halve, hele eller flere dages workshops. Læs mere under peptalk og workshops

Jeg rykker klinikken ud på arbejdspladsen, hvor jeg tilbyder akupunktur, zoneterapi og coaching, der bl.a. forebygger og afhjælper stress samt styrker den enkeltes helbred og hermed også immunforsvaret. Læs mere under virksomhedsordning

Lift Your Life og enkeltpersoner:

Jeg tilbyder mentaltræning, coaching, akupunktur og zoneterapi på min klinik i Roskilde.

Lift Your Life og sportsfolk:

Jeg arbejder med sportsfolk og sportsklubber, der gerne vil opnå ekstraordinære resultater og gå efter “guldet”

- Mette coachede mig til et Danmarksmesterskab og hjalp mig med et rygestop.
Camilla E. S. Olsen, Danmarksmester i fridykning 2011
 
 – Jeg kan varmt anbefale Mette som behandler og mentaltræner.
  Med hendes hjælp kvalificerede jeg mig til Landsholdet i Bowling og til deltagelse i VM. Allan Bryde, landsholdsspiller og VM deltager i Korea 2006
 

Mine ”hemmeligheder” er:

Jeg underviser i og arbejder med Stjernemodellen, som er et pædagogisk og lettilgængeligt arbejdsværktøj, der skaber sammenhæng mellem det enkelte menneskes/medarbejderens personlige energi og performance samt virksomhedens succes og output.

Jeg arbejder med enkeltpersoner på min klinik i Roskilde samt med medarbejdere og grupper, der gerne vil sætte sig visionære, inspirerende mål og samtidig kunne sprudle af energi og have en toptunet velfungerende krop i balance – både fysisk og psykisk.

Jeg er en ivrig sportsudøver med mange individuelle og holdmæssige præstationer.

For at opnå dette arbejder jeg med peptalks & workshops, mentaltræning & coaching, zoneterapi samt øre- & kropsakupunktur.

Book mig her