Baggrund

Da jeg var 14 år, og min mor døde af brystkræft, besluttede jeg mig for at vie mit liv til at hjælpe andre, så de kan leve livet fuldt ud, mens de har det. Jeg valgte “Livets Skole” og vidste, at jeg ville gøre det, der skulle til for at finde nye veje til at forstå sammenhængen mellem krop og psyke og sundhed og sygdom. Jeg ville ganske enkelt tilegne mig de indsigter, jeg behøvede, for at finde sandheder omkring livet.

Jeg tog på studieophold i USA, uddannede mig til sygeplejerske og har nu læst i mere end 30 år. Med mere end 50 foredrag, workshops, kurser og uddannelser bag mig ved jeg, at der ikke findes nogen sandhed, men at alle snakker om ENERGI på hver deres måde. Det har jeg samlet i mit eget ENERGI-koncept: Stjernekonceptet.

Bevar livglæden og udlev dine drømme
Efter et fantastisk studieophold i USA i 1982-83 satte jeg mig i flyveren med en lidt sørgmodig følelse af afsked og tænkte: ”Hvad nu?”

Inden vi lettede, havde jeg lagt en plan, der handlede om at bevare livsglæden og leve et liv fyldt af glad energi. Jeg vidste, at jeg ugen efter skulle starte på sygeplejerskestudiet, og jeg glædede mig vildt. Men det der optog mig mest disse sidste sekunder på det amerikanske kontinent, handlede om alle de muligheder, der lå åbne for mig, hvis jeg turde gribe dem, følge mit hjerte og dermed energien. Jeg ville uddanne mig til sygeplejerske, fortsætte mit studie i “Livets Skole” og give efter for min trang til eventyr og – som det første – gennemføre følgende tre ting:

Jeg ville cykle til Afrika, løbe et marathon og tage alene på motorcykel til Nordkap.

Masser af udfordringer og inspirerende mål
Som sagt så gjort – jeg cyklende til Afrika, løb et marathon og tog alene på motorcykel til Nordkap – i nævnt rækkefølge, og masser af spændende energiberigende udfordringer er fulgt i kølvandet siden. Jeg har svømmet ”Jyllinge-Roskilde havn” – 12 km havsvømning, gennemført en Jernmand i Roth, gået på gløder i London, hoppet i faldskærm, dyrket alpint skiløb, spillet fodbold, løbet orienteringsløb, cyklet Sjælland rundt, rullet Bornholm rundt 100 km på rulleskøjter, studeret akupunktur på Sri Lanka, uddannet mig til livredder og havkajakinstruktør, lavet fotoudstillinger og fotoforedrag og workshops for børn og voksne, der gerne vil generere energi ved at opleve naturen på nye tankevækkende måder. Læs mere på mig anden hjemmeside: www.photosgonewild.dk

Ingen spildte kræfter – men visdom og masser af ENERGI
”Det er jo skønne spildte kræfter,” sagde min elskede mormor med et bekymret udtryk, da jeg i hendes døråbning sagde farvel, dagen før cykelturen til Afrika startede, en smuk junidag 1990. Men 3500 km beviste det modsatte. Jeg lærte, at jo flere km jeg cyklede, og jo mere energi jeg brugte, jo mere energi fik jeg. Og jeg lærte, at energi kommer af at bevæge sig, og at det er ultra vigtigt at have små og store mål i livet. Men det er vejen til målene, der er selve livet, og hvert eneste øjeblik på den rejse, er det vigtigste, der findes og det eneste, vi har. Som Ib Michael også udtrykker det: “Undervejs er altings mål”. Det kalder vi i dag også: Nuets kraft.

Energi er blevet min levevej
Jeg bruger modgang som motivation og har gjort smerter, modvind og bakker til mine bedste venner
Det kræver blot en omvendt tankegang at finde energien i det, der tager pippet fra alle de andre. I dag er motivation, og det at vende modgang til medgang og se udfordringer i stedet for problemer, blevet et centralt omdrejningspunkt i mit arbejde. Jeg underviser bl.a. i at sætte sig sportslige mål og være sikker på at have energien og motivationen til at nå dem.

At være livsglad, og erhverve sig energi på alle tænkelige måder, er den røde tråd i alt, hvad jeg beskæftiger mig med. I dag arbejder jeg som Power Specialist og hjælper andre til at få energien, så de kan være Stjerner i deres eget liv og udleve alle deres drømme. Ligeledes hjælper jeg virksomheder til at have fokus på trivsel, det psykiske arbejdsmiljø og det at skabe en god energi på arbejdspladsen.

Klassens Pippi og drengenes ven
At gøre noget på andre måder er ikke nyt for mig. Som barn sad jeg helst i toppen af de højeste træer, gik balancegang på tagryggene, havde bare ben i frostvejr, skovlede sne i pyjamas og gik ud at bade, når det sneede. Moralen er, at jeg aldrig var syg. Jeg begyndte at tro på, at man kan det, man vil, og at det er tankerne, der gør forskellen, når man vil være sund og rask, og når man vil sætte sig mål og være sikker på at nå dem.

I folkeskolen blev jeg hurtigt drengenes ven, fordi jeg hellere ville løbe om kap og spille fodbold, end at sidde stille og skrive dansk stil. Fordi jeg var anderledes, blev jeg hurtig opfattet som klassens Pippi, og, ikke uden grund, følte jeg mig ofte meget alene. Det er i dag blevet min styrke, for det kræver mod at gå i mod strømmen og turde følge sit hjerte og træde nye stier.

Så mit råd til dig er, at uanset hvad dit hjerte fortæller dig – så lyt godt efter, for det rummer en kilde til visdom og en adgang til livsglæden og livsenergien, som ikke kan købes for penge. Selv har jeg valgt at følge mit hjerte hele vejen i alle livets aspekter.

Min mors død blev et afgørende vendepunkt
Da jeg var 14 år døde min mor af brystkræft, bare 38 år gammel, efter flere års svær sygdom. Den dag hun døde, besluttede jeg mig for at vie mit liv til at hjælpe andre, så de kan leve livet, mens de har det. Jeg valgte “Livets Skole” og vidste, at jeg ville gøre det, der skulle til for at finde nye veje til at forstå sammenhængen mellem krop og psyke og sundhed og sygdom.

Fra sygesøster til energiekspert
Jeg høstede informationer fra mit studieophold i USA, jeg elskede sygeplejen og gik op i den med liv og sjæl, jeg læste til zoneterapeut, øre- og kropsakupunktør, blev “Skab Dit Liv”-trænet psykoterapeut, reikihealer og brugte tiden til at mestre kommunikationsformen Girafsprog.

Jeg levede nu af at undervise kursister og behandle klienter. Jeg underviste i øreakupunktur og førte 300 elever til eksamen i alternativ sygdomsforståelse og zoneterapi i Danmark og Norge. Jeg læste mentaltræning, Silvametoden, NLP, Neo Feng Shui og studerede pædagogik, psykologi, antroposofi og åndsvidenskab. Siden kunne jeg i tillæg kalde mig certificeret life & business coach fra flere forskellige skoler, og det er blevet en livsstil at gå på kurser hos verdens store læremestre. Hver gang smiler jeg og lægger en lille brik til puslespillet.

En Stjerne blev til
En sen nattetime, midt i en drøm, stod Stjernekonceptet pludselig lysende klart for mig, og det var som om tusindvis af brikker faldt på plads, inden solen stod op. Jeg skulle hjælpe mennesker med at opfatte sig selv som Stjerner og finde energien i nuet, i fortiden, i at sætte sig mål for fremtiden, i at styrke den fysiske krop og i at arbejde med de tanker vi gør os i sindet. Da ALT ER ENERGI, handler det om at kende de redskaber, der giver adgang til energien.

At bygge bro og støtte humanitære formål
Sluttelig vil jeg sige, at jeg har gjort det til min private æressag at bygge bro mellem det etablerede og det alternative behandlersystem og bidrage til størst mulig folkeoplysning globalt. Lift Your Life støtter humanitært arbejde og jeg brænder for at gøre en forskel for især udsatte børn og unge i verden.

I overværelse af Roskildes daværende borgmester Bjørn Dahl donerede Lift Your Life i  2005  kr. 40.400  til ofrene for tsunamien, ligeligt fordel mellem UNICEF og Red Barnet. Vend tilbage til min hjemmeside senere og læs  om min personlige rejse til Sri Lanka i 1990, og hvorfor jeg valgte, at pengene netop skulle skænkes til dem.

Hver gang en klient eller virksomhed vælger at være reference på denne hjemmeside, til inspiration for andre, donerer Lift Your Life 50 kr. på en Visionskonto, udelukkende dedikeret til humanitært arbejde.

“Vi kan kun blive lykkelige ved at gøre andre lykkelige.”
Paramahansa Yogananda