Akupunktur og Zoneterapi

Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut og bruger begge dele som redskaber i mit arbejde med at skabe mere energi for virksomheder og enkeltpersoner.

Akupunktur er en behandlingsmetode, der går flere tusinde år tilbage i historien: Ifølge Traditionel Kinesisk Medicin opstår sygdom, når energien, kaldet Qi, hindres i at flyde frit i kroppens meridianer og indre organer.

Akupunktur går ud på at genskabe energibalancen i kroppen, så energien igen flyder frit. Hertil benyttes små tynde sterile akupunkturnåle.

Zoneterapi er en anden side af samme sag: Hele menneskekroppen afspejler sig i fødderne, som den gør det i øret, ved øreakupunktur.

Når sygdom manifesterer sig i kroppen, opstår ømme trykfølsomme punkter på fødderne. Disse ømme punkter og zoner svarer refleksmæssigt til sygdommens placering i kroppen.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor behandlingsværdige områder på fødderne påvirkes med en let massage og enkelte tryk. Behandlingen genopretter energibalancen, så der opnås en normaliserede effekt i kroppen.

Få raske medarbejdere
WHO – World Health Organization – har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur og zoneterapi har en dokumenteret effekt. Se WHO-listen her.

Nedsæt sygefraværet og forebyg stress
Book mig til:

Book mig her

Læs her hvad kunderne siger.
Eller se video med mennesker, jeg har hjulpet videre.