KAJAKPOWER: Tilbud

ALLE drømme kan blive til virkelighed – også hvis drømmen handler om at generere ENERGI og LIVSGLÆDE – på vandet i en havkajak – eller på strandbredden til en Peptalk du aldrig glemmer!

I et spændende samarbejde med kajakinstruktør Annette Bækby og  www.outdoor-company.dk tilbyder Lift Your Life og peptalker & kajakinstruktør Mette BL Thomsen tre events i konceptet: KAJAKPOWER – på land og til vands.

ENERGI og LIVSGLÆDE til havs

1. Power-peptalken: ENERGI til havs

En gang kajak – altid kajak ! Kajaksporten er Danmarks hurtigst voksende sportsgren. En fornøjelse alle kan deltage i – uanset alder, højde og drøjde. Her kan alle være med – uanset forudsætninger. Det handler bare om at turde.

Med en inspirerende og motiverende Peptalk, bliver deltagerne præsenteret for:

  • Hvordan man genererer ENERGI ved at turde udleve sine drømme
  • Hvordan man overkommer frygt og andre forhindringer
  • Hvordan man styrer sine egne følelser og kan føle sig tryg – selv i en havkajak

Hvorfor er det relevant at høre hvordan man selv skaber tryghed, styrer sine egne følelser og generere ENERGI ved at turde udleve sine drømme – også på vandet i en havkajak? Ganske enkelt fordi dørene og mulighederne åbner sig for at leve et liv, der hver dag bliver fyldt med glædesvækkende stunder og vidunderlige minder.

Efter Power Peptalken – der er af ca. 2 x½ time før, under og/eller efter kajakturen på vandet

  • er motivationen og stemningen steget mærkbart
  • har alle deltagere fået værdifulde indsigter til egen-motivation, til at overkomme frygt og til at sætte egne drømme i spil
  • ved hver deltager hvordan man får ENERGI og skaber livsglæde ved at ro havkajak

Book Peptalken: ENERGI til havs her

Workshops: Denne og alle andre peptalks kan udbygges med halve, hele eller flere dages workshops. Ring og hør nærmere – telefon: 40 37 33 21

 

2. Kajakture og firmaevents

Som havkajakinstruktør er jeg med hele vejen fra deltagerne ankommer, til alle har fået en passende kajak og har haft en forrygende oplevelse på vandet.

Alle får den rigtige kajak

Som peptalker og mentaltræner har jeg i tillæg mulighed for at tilbyde ovennævnte peptalk: Energi til havs – der kan tilkøbes kajakture og firmaevents, efter eget ønske og behov.

For booking af kajakture og firmaevents tag også gerne en snak med Anette Bækby på telefon: 40 63 53 50 og læs mere på www.outdoor-company.dk

3. Flydende TEAM-building

Et velfungerende team skaber unikke resultater. Outdoor Company har specialiseret sig i et særligt koncept hvor samspillet blandt teamet i havkajakkerne mod et fælles mål, understøtter den gode læringsproces gennem indsigt, forståelse og leg.
Læs mere på www.outdoor-company.dk hvor Outdoor company og Lift Your Life arbejder sammen.

Flydende TEAM-building

Gevinsten ved flydende teambuilding er:

  • Styrket forståelse for teamest styrker og udviklingsområder
  • Styrket indsigt i teamets forskelligeheder og hvorledes disse kan gøre teamet stærkere
  • Styrket selvværd hos den enkeltet og i hele teamet

Undervisningen er ganske enkelt flyttet ud i naturen, hvor der er højt til loftet og hvor vandets vuggende bevægelser har en afstressende virkning på krop og sjæl.

Ved at tage én dag ud af kalenderen, kan der skabes klarhed omkring hvor teamet befinder sig, hvor teamet skal hen og hvad der skal til at teamet kommer det – med afsæt i teamets egne ressourcer og omverdenens krav og forventninger.

Det kræver ingen forudsætninger at ro i kajak, og der gives en grundig instruktion både før, under og efter. Outdoor Company stiller splinternye kajakker og alt udstyr til rådighed, så det altid er en tryg og sjov oplevelse for alle at deltage.

Dagene for flydende TEAM-building, kajakture og firmaevents – hertil indbefattet peptalkene: ENERGI til havs kan alle kombineres med en hyggelig frokost eller middag.

Som udgangspunkt starter turene fra Jylling Lystbådehavn, men kan Outdoor Company og Lift Your Life kommer gerne ud til Jer.

For afklarende spørgsmål og booking af flydende TEAM-building kontakt: