Mod på koldt vand

Foredrag

 

 

 

 

 

 

 

55.000 danskere kan ikke tage fejl. Ophold i koldt vand er helsebringende og fremmer både livsglæde og præstationsevne. Og det handler om meget mere – nemlig at turde tro på egne evner og leve livet med livsnerve. Få en smag på et VM i vinter-is-svømning og fat mod på større udfordringer.

Med et visionært motivations-foredrag, bliver deltagerne præsenteret for:

  • Hvordan en idé blev til en bronzemedalje i VM i Vinter-is-svømning i Lapland i Finland i 2014, og sidenhen 5 medaljer til VM i Sibirien i 2016
  • Hvordan man sætter sig visionære og spændende mål og når dem
  • Hvordan et liv kan leves med livsnerve

Hvorfor er motivations-foredraget: MOD på KOLDT VAND værd at booke? Ganske enkelt fordi deltageren selv får strategier til at leve et passioneret liv og sætte sig visionære mål og nå dem – uanset hvilke mål og drømme man har.

Efter foredraget: mod_paa_koldt_vand

  • har deltagerne et klart billede af, hvordan et VM i vinter-is-svømning foregår – med mulighed for selv at deltage fremover
  • vil troen på egne ressourcer kunne fremme præstationsevnen privat og karrieremæssigt
  • har deltagerne modet til at kaste sig ud i større udfordringer – og måske turde prøve kræfter med det kolde vand

Foredraget henvender sig til:
Virksomheder, arbejdspladser, sportsorganisationer, sports-, og vinterbadeklubber samt private foreninger – der gerne vil gøre noget særligt for deres medlemmer og ansatte.

Book motivations-foredraget: MOD på KOLDT VAND her

Anbefaling af foredraget MOD på KOLDT VAND
Det var jo ikke Mettes bronsemedalje i VM i Finland dette egentlig dreide seg om. For det var oss, – deltagerne på foredraget det handlet om. På finurlig vis fikk Mette oss til å gå inn i oss selv. Hvilke drømmer hadde vi? Hva var våre ønsker her i livet? Det være seg utdannelse og jobb så vel som i vennskap og kjærlighet. Det var umulig ikke å bli berørt av Mettes engasjement. Jeg tror alle som én satt igjen med tanker og ønsker om veien videre. Om hvilke mål vi skulle sette oss, og om hvordan vi skulle nå de. For alt er mulig. Det umulige tar bare litt lengre tid.

Anne Margrete Helle, Norsk sygeplejestuderende

Læs flere anbefalinger her

Bronze-medalje til VM

Workshops:
Alle foredrag og peptalks kan udbygges med halve, hele eller flere dages workshops.
Ring og hør nærmere – telefon: 40 37 33 21