Referencer – behandlinger

Når de rigtige nåle gør en forskel 

Cirka 2 uger før CPH Half Marathon i september 2016 fik jeg desværre skinnebens betændelse ovenpå et ellers godt træningsforløb. Jeg holdt benet i ro en uges tid og testede så benet tirsdagen inden løbet søndag. Desværre kunne jeg ikke løbe på benet pga. smerter, så jeg opgav egentlig tanken om at løbe søndag. En god ven jeg snakkede med samme aften anbefalede mig hendes akupunktør som hun sagde havde lavet mirakler for hende før. Så jeg blev sat op med Mette Thomsen og hun fandt en tid til mig dagen efter.

Mette viste sig at være et fantastisk bekendtskab. Meget vidende og god til at forklare hvad hun gjorde da hun gik i gang med sin akupunktur. Man kunne mærke hun havde total styr på hvad hun gjorde hvilket gjorde en tryk når man sad med omkring 30 nåle i sig. Der ud over har hun en fantastisk energi og en inspirator i at man skal forfølge sine drømme.

Efter en udvidet behandling på cirka to timer aftalte vi at jeg skulle komme igen søndag morgen inden løbet og at jeg skulle holde benet i ro indtil da. Fantastisk hun gad bruge tid på mig en søndag morgen kl. 8 hvor hun ellers holder weekend som alle andre.

Søndag morgen mødte jeg op hos Mette og hun gav mig igen akupunktur. Jeg tog optimistisk og sprængfyldt af energi fra Mette og tog mod København for at løbe de 21.1 km gennem byen. Min ven havde ret i at Mette kunne lave mirakler for jeg løb alle 21,1 km uden smerte i en fin tid på 1 time og 25 minutter. Ufattelig at 2 behandlinger kunne få mig løbeklar på så kort tid.

Efterfølgende holdt jeg benet i ro i nogle uger og fik et par behandlinger.

Skaden blev i de uger helet, men jeg går stadig til behandling en gang om måneden. Jeg fandt jo ud af at ud over at være mirakel mager i forhold til skader giver Mettes akupunktur også øget energi og stærkere immunforsvar.

Så tak til Mette for at rede årets løbemål for mig og for at åbne mine øjne for akupunkturen og alt det gode den kan gøre for en.
Så en anbefaling herfra til alle der døjer med skader eller til dem der har brug for noget ekstra energi.

Rune Nortoft, Race director – Albatros Adventure Marathons

Coaching har forandret mit liv
Mit møde med Mette har givet mig:

• Styrke til at lave forandringer i mit liv!
• Troen på at jeg lykkes!

Jeg mødte Mette hos en fælles bekendt. Vi faldt i snak – Mette er nysgerrig og interesseret i andre mennesker, og Mette har en interessant historie. Jeg blev meget fascineret af Mettes energi og evne til at sætte sig mål og forfølge dem. Selv har jeg aldrig været god til det, og derfor spurgte jeg Mette om, hvordan hun gør det. Mette indviede mig i sit syn på sammenhængen mellem krop og psyke og evnen eller viljen til at forandre dårlige vaner. YES – tænkte jeg – mens en masse brikker faldt på plads for mig.

Jeg kunne pludselig se, hvordan jeg bedre ville kunne få krop og psyke til at samarbejde og komme i mål.
Jeg har to udfordringer: en meget stillesiddende hverdag og en meget hul sød tand. Den kombination har givet mig vægtproblemer i meget store dele af mit liv, og er en konstant kamp, jeg ikke hidtil har formået at vinde. Jeg har sat mange mål og tabt 10 kg utallige gange, men det er hele tiden de samme kg, jeg taber. Nu er jeg kommet i overgangsalderen, og min krop bliver udfordret på en ny måde – ømme stive led, udtalt træthed, endnu sværere ved at tabe mig etc. Da jeg købte en skridttæller blev det meget tydeligt, hvor stillesiddende min hverdag er. SKRÆMMENDE. Men så mødte jeg Mette….
Mette spurgte mig, hvad jeg ville lave om. Det var jeg ikke i tvivl om. At røre mig noget mere var det vigtigste. Mette spurgte ind til, hvad der ville være realistisk – og med et lille regnestykke blev det tydeligt for mig at selv 10 – 12 minutter fx 5 gange om ugen ville blive til mange ekstra km om året. Og hvad er 10 – 12 minutter egentlig…. Det kunne jeg godt overskue – det er jo ingenting. Vi aftalte, at jeg skulle gå 10 gange i løbet af de følgende to uger og sende en sms, hver gang jeg havde været ude. Det var starten ….

Hvor er jeg så nu – knap to måneder senere:
• Jeg går ca. 5 km hver dag, og min krop har fået det meget bedre.
• Jeg har givet slip på sukkeret og er nu ikke længere afhængig af søde sager.
• Jeg er blevet mere bevidst om at prioritere de sunde valg både i kost og bevægelse.
• Jeg har målet om en sund sjæl i et sundt legeme for øje – jeg vil gerne være sund, når jeg bliver gammel, og det kræver delmål undervejs.

Hvad er det, Mette kan?
Mette har en smittende energi, og det er svært at sige nej til Mette. Hun er ærlig i sit engagement og opmuntrer og holder fast i de aftaler, vi indgår. Hun puffer blidt og roser kærligt. Jeg har benyttet mig af Mette som coach, men ved at Mette kan mange andre ting – jeg er ikke i tvivl om, at hun er dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette som hjælp og støtte, hvis du ønsker at forandre ting i dit liv. Mette er en dejlig påmindelse om, at man kan hvad man vil, hvis man beslutter sig for at ville.

Chefkonsulent Lisbet Andersen

Fri for løbeskade på 2 behandlinger
– Jeg havde en løbeskade i min venstre lægmuskel, 2 dage efter skaden kunne jeg stadig ikke støtte på hælen, ej heller strække benet ud og jeg vågnede om natten med smerter. Mette gav mig akupunktur og øreakupunktur, jeg fik 2 behandlinger, allerede efter 1. behandling var det blevet meget bedre, jeg kunne løbe 2 km dagen efter. 7 dage efter 2. behandling kunne jeg igen løbe 15 km uden problemer og jeg havde heller ikke smerter bagefter. Jeg vil klart søge hjælp hos Mette BL Thomsen en anden gang, jeg kan kun varmt anbefale hendes behandlinger.

Charlotte Wang Boesen, Sygeplejerske.

Røgfri på én behandling
– Ingen af mine venner ville tro på det. Folk som kender mig, vidste at jeg røg alt hvad jeg kunne nå. Det jeg ikke røg om dagen, det nåede jeg om aftenen. Pludselig en dag fandt jeg ud af at det skulle være slut med røgen, og så bestilte jeg tid hos Mette. Jeg røg min sidste cigaret kl. halv ni, samme dag som jeg blev behandlet – siden har jeg ikke rørt en cigaret og det har holdt i 6 år.

Carina Møller Feddersen, Dameskrædder

“Benzin” og masser af energi
Hver gang jeg går fra Lift Your Life er kroppen igen fuld af “benzin”, og jeg har bare så meget energi, samtidig med at jeg er afslappet og mærker en indre ro.

Karin Gudbergsen, Institutionsleder og rulleskøjteentusiast

Energi og mod til at skifte job
– Stjernekonceptet og kombinationen af akupunkturen og coaching er genial. Jeg har fået meget mere energi og modet til at skifte job. Nu tænker jeg positivt og fremadrettet og har tillige fået frigivet energi til at være mere til stede sammen med mine børn og min mand.

– Mette har fået mig til at føle mig 100 % tryg og hendes positive tilgang til tingene smitter.

Hanne Clausen, Teamleder og fysioterapeut

Trofast klient med nedsat sygefravær
– Jeg har siden 1993 regelmæssigt gået hos Mette og kan kun anbefale andre at gøre det samme, for det virker!

– Med Mettes hjælp har jeg stort set ingen sygedage.

Inge Sanderhus, Bankrådgiver

Danmarksmester
– Mette coachede mig til et Danmarksmesterskab og hjalp mig med et rygestop.

Camilla E. S. Olsen, Danmarksmester i fridykning 2011

Landsholdsspiller
– Jeg vil varmt anbefale Mette som behandler og mentaltræner. Med Mettes hjælp kvalificerede jeg mig til Landsholdet i Bowling og til deltagelse i VM.

Allan Bryde,  landsholdsspiller og VM deltager i Korea 2006

Jeg har fået en glad hustru
– Min kæreste Hanne har været i Lift Your Life og min oplevelse af Hanne har været, at hun gik fra en energidrænet kvinde, der lagde sig på sofaen, når hun kom hjem fra arbejde, til at være den energifyldte kæreste jeg kendte tidligere. Det har været dejlig at se, hvordan hun er blomstret op.

– Jeg kan anbefale, at man sender sin kæreste til Mette, hvis man gerne vil have en veloplagt og energifyldt bedre halvdel.

Thomas Lübke, Timepusher

Klogere på livet
– Mette arbejder altid dedikeret og engageret og med stor samvittighed. Hun formår at skabe et “rum”, hvor man føler sig tryg og i gode hænder. Mette øser med glæde ud af sit personlige overskud, sin store viden om kroppen, sindet og det spirituelle, og hvordan det hele påvirker hinanden.

– Mettes livserfaringer og indsigter spænder vidt, og hun formår, som få, gennem sine fortællinger og coachingmetoder, at bringe lys og en følelse af muligheder til en situation, som lige før syntes mere eller mindre håbløs.

– Mette formår virkelig at inspirere til handling, og jeg går altid derfra fyldt med ideer og inspiration, og med en eller flere AHA-oplevelser, som jeg så kan tygge lidt på!

– Mettes coaching og sparring har været en utrolig støtte og hjælp for mig, i forhold til opstart og udvikling af min virksomhed, og i forhold til min egen personlige udvikling.

– Jeg kan kun anbefale Mette på det varmeste til alle, der måtte have behov for f.eks. at blive klogere på sig selv og på, hvad der forhindrer dem i at opnå deres mål, store som små.

Katrine Luggin, Coach og voksenunderviser

Det har været hver eneste krone værd
– Jeg har for første gang mødt en behandler, hvor jeg fra helt fra starten vidste, at det var hver eneste krone værd. Jeg har fået så meget fysisk, psykisk og personligt.

– På bare 20 minutters coaching fik jeg indsigter som gjorde, at jeg gik hjem og fik ryddet to tidsrøvende projekter af vejen. Det gir frihed og en følelse af gå-på-mod.

– Mette har hjulpet mig med at “kunne være i nuet” og opleve en bedre kontakt til en ”helhed”. Kendskabet til Mettes Stjernemodel er, for mig, et godt og smukt billede af mennesket og dets potentiale. Dette billede gør det mere håndgribeligt at anskue de forskellige dele af livet og deres samspil og samhørighed.

– Jeg fik anbefalet Mette af en kollega, og jeg vil give ham ret i hans udtalelse om, at en af bivirkningerne er, at man går derfra mere lykkelig.

Belinda Albertsen, Socialpædagog

 En ren fornøjelse
– Jeg vil gerne anbefale Mette og ganske enkelt sige hende mange tusind tak for en enormt effektiv behandling og et altid dejligt nærvær!

– Det har været en periode med stor udvikling for mig, og den hurtige proces jeg har været igennem skal Mette have en stor del af æren for. Jeg har fundet livsglæden, tror på mig selv og har bl.a. tabt mere end 10 kg på kort tid.

– Det har været en ren fornøjelse at gå hos hende og den balance hun via nåle og en god snak har skabt i min krop, kan jeg nu danne via meditation.

– Hun har gjort mig til min egen ro’s katalysator – det har enorm værdi!

Christina Kulpa, Studerende

Astma-Allergi TEMA - Alternativ behandling

Astma-Allergi TEMA – Alternativ behandling

Mick blev medicinfri!
Astma-Allergi Danmark har testet akupunktur i Lift Your Life

28 årige Mick Andersen erstattede allergimedicin med akupunktur, zoneterapi og coaching fortæller journalist Stine Ramlyng fra Astma-Allergi Danmark www.astma-allergi.dk i et medlemsblad, der blev lanceret i januar 2010.

– Vi sendte græs allergiker Mick Andersen til akupunktur og zoneterapi hos Lift Your Life for at teste, om det kunne kurere hans allergi. Konklusionen er, at Mick allerede efter første gang mærkede bedring af de allergiske symptomer, bedring af rygproblemerne og af smerterne i nakken. Vi kan kun anbefale det.

– Udover et par enkelte gange, hvor jeg har dryppet mine øjne, så har jeg faktisk ikke taget hverken allergi- eller astmamedicin siden jeg mødte Mette.

Mick Andersen, Pædagog og musiklærer

Nu er jeg en glad mand
– Jeg har været kursusdeltager hos Mette i efteråret 2008. Jeg har lært en masse, jeg kan bruge videre i livet.

– Før var jeg ofte trist og havde lyst til at rejse væk fra det hele, men jeg lærte at være glad for de små ting i hverdagen. Jeg har lagt ting fra fortiden på hylden, og det har givet mig et stort overskud. Fra første kursusdag opdagede jeg, hvor vigtigt det er at sætte sig mål i livet.

– Da kurset sluttede, valgte jeg et personligt forløb hos Mette, som hun kalder Stjernekonceptet. Det har bare været lykken for mig. Jeg har fået mere energi, og jeg er blevet en glad mand. Jeg er begyndt at gå til svømning og dans, jeg har fået bedre orden i min økonomi, og det er lettere for mig at fortælle andre, hvordan jeg har det.

– Jeg synes, at Mette er fantastisk dygtig, og at hun gør mere end det almindelige for at hjælpe mig. Folk kan se, at jeg stråler på en anden måde. Jeg synes, at alle skulle give det en chance, jeg har i hvert fald fået meget ud af det.

Thomas Nielsen, Globetrotter og ansat i fødevareindustrien

Jeg har fået meget mere energi
– Jeg har deltaget i 5 fantastiske workshops om det at blive en Stjerne i mit liv. Jeg har fået et godt indblik i at tænke mere positivt i hverdagen, og jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at komme videre i livet.

– Jeg har valgt at fortsætte i et personligt forløb hos Mette, hvor vi arbejder med både terapi og coaching, krop og psyke. Jeg har fået meget mere energi, og hun har været en uvurderlig støtte for mig.

Vibeke Hansen, Fuldmægtig

Idrætsskade på begge fødder væk på én behandling
Du har en uforklarlig langtidshævelse i begge ankler, og det kommer til at tage mindst 3 uger før den er væk, sagde lægen på hospitalet.

– Jeg blev bedt om at holde mig i ro og først starte genoptræningen, når hævelsen havde lagt sig. Mette blev min redning i mere end én forstand:

– Med akupunktur og zoneterapi fik hun hævelsen væk på få dage. Derudover fik jeg hjælp til at redefinere mine tanker, så jeg kunne komme videre i livet og få sat ord på en vigtig og nødvendig beslutning.

– Smilet kommer helt af sig selv. Jeg vil til enhver tid anbefale Mette og hendes professionelle fremgangsmåde. Hun er en éner, og når man går derfra, er man altid opløftet.

Anneli Hvidesø Gerzymisch, Gymnastik instruktør og IT-konsulent

A fly ticket to Mette
– I have had problems with my knee due to an old meniscus operation for many years. The pain kept me awake at night and made it painful and difficult for me to walk. Mette, who was here on a study tour march 2009, offered to give me acupuncture.

– I must admit I didn´t believe it would work, but within short time both the swelling and the pain was gone. Now, almost two months later, I still feel fine. After the treatment I also felt very good in the rest of my body.

– I´d love to pay the plane ticket for Mette to come back and give me a new treatment if needed.

Christos Tasios, Eleftheres, Greece, www.kairos-holidays.com

Altid et godt råd med på vejen
– Mette er et skønt menneske, som altid gerne inspirerer og lytter. Hun formår at skabe en utrolig behagelig stemning – et rum fuld af tillid, hvor man får slappet af. Hun ønsker oprigtigt det bedste for én.

– Det er tillidsvækkende at Mette fortæller hvad hver enkelt nål gør for kroppen, og at jeg altid får et godt råd med på vejen – uanset om det er for hovedpine eller noget jeg går og tumler med.

– Jeg vil anbefale Mette til alle, der har et konkret problem, de ønsker behandlet og til dem, der blot ønsker at gøre noget godt for sig selv.

– Sluttelig vil jeg nævne, at min dreng på dengang 1½ år endelig fik en god nats søvn efter at have fået en omgang zoneterapi.

Lea Lou, Gymnasielærer

JUHU– nu er jeg kureret for en fobi
Jeg hører til dem, der altid har haft nålefobi og nægtet at lade mig vaccinere, hvilket betød at jeg ikke kunne rejse udenlands – indtil jeg mødte Mette.

– På en ganske kort snak på 10-15 minutter formåede Mette at få mig til at tænke nogle nye tanker, der kurerede mig for min fobi. Nu er jeg i stand til at blive stukket af nåle og blive vaccineret uden frygt.

– Jeg kan anbefale Mette til andre, der har fobier.

Maria Nielsen, 22 år og studerende

Krop og psyke hænger sammen
Jeg blev anbefalet Mette af en veninde, da jeg var på udkig efter en behandler, som kunne kurere mine smerter i nakken.

– Efter jeg har lært Mette at kende, er jeg blevet mere bevidst om hvor meget ens psyke spiller ind på oplevelsen af smerter, og at jeg selv kan gøre noget, ved at tænke mere positivt.

– Jeg har været glad for mine behandlinger og de samtaler, vi har haft.

– Jeg anbefaler Mette til mine venner, bekendte og kolleger, når jeg hører at de har en ”skavank”. Men egentlig behøver man ikke have en skavank, fordi det også alene kan bruges som velvære.

Marina Jensen, Sekretær