Referencer – peptalks og workshops

- Mette BL Thomsen “brænder” for sit emne, som hendes mange professionelle kompetencer understøtter fuldt ud. Sammen med AOF – Roskilde holdt Mette motivationsforedraget: MOD på KOLDT VAND. Hos os gav alle deltagerne udtryk for, at de havde deltaget i et godt og medrivende foredrag på flere planer – både mht. til konkret viden om vinter-is-svømning, men også i forbindelse med den mentale træning der gik forud, og som kan bruges i mange af livets andre forhold…

Peter Munch Jørgensen, skoleleder hos AOF Roskilde

Som norsk sykepleierstudent kom jeg høsten 2014 til Roskilde for en 9-ukers praksisperiode. Der traff jeg tilfeldigvis en hjertevarm og livsglad sygeplejerske; – nemlig Mette BL Thomsen. Jeg følte raskt at det var noe eget ved denne kvinnen. Hun hadde en spesiell evne til å se menneskene rundt seg. Du føler deg nemlig veldig sett og inkludert når du er sammen med Mette. Så da hun inviterte meg med på foredraget MOD på KOLDT VAND takket jeg ja.

Men hvilke forventninger hadde jeg så til kvelden? Tja, en reiseskildring i ord og bilder. Om is, snø og kulde. Og det fikk jeg. I fullt monn. Men jeg fikk også så uendelig mye mer. Det var jo ikke Mettes bronsemedalje i VM i Finland dette egentlig dreide seg om. For det var oss, – deltagerne på foredraget det handlet om. På finurlig vis fikk Mette oss til å gå inn i oss selv.

Hvilke drømmer hadde vi? Hva var våre ønsker her i livet? Det være seg utdannelse og jobb så vel som i vennskap og kjærlighet. Det var umulig ikke å bli berørt av Mettes engasjement. Jeg tror alle som én satt igjen med tanker og ønsker om veien videre. Om hvilke mål vi skulle sette oss, og om hvordan vi skulle nå de. For alt er mulig. Det umulige tar bare litt lengre tid.

Så kjære Mette; tusen takk for alt du lært meg. Jeg håper du vet hva du har betydd for meg, – både som sykepleierstudent og ikke minst privat. Jeg tar deg videre med i hjertet mitt, og gleder meg til vi før eller siden treffes igjen.

Og til alle dere andre der ute; – LIFT YOUR LIFE… smiler. La dere glede og inspirere av Mette. Hun kan gi dere så utrolig mye livsglede og motivasjon. Hun har et helt unikt engasjement. Mette er profesjonell til fingerspissene, hun brenner for sitt virke og hun evner å se den enkelte. Om det så er privat, som idrettsutøver eller i jobbsammenheng, – la deg engasjere. Mette leverer!

Anne Margrete Helle, studerer Bachelor i sykepleie, Fredrikstad

– Motivationsforedraget: MOD på KOLDT VAND kan varmt anbefales at deltage – uanset om man vil inspireres til at svømme i koldt vand eller sætte sig andre mål i livet.

Jeg takker mange gange for et super spændende og fantastisk foredrag Mette. Der var masser af inspiration til at gøre lige det man drømmer om. Lige meget hvad end man måtte søge inspiration til at kaste sig ud i. Budskabet er klart – ”Dream, go and do”

Jeg følger med på din hjemmeside og drømmer mig hen til der hvor mine peberdrømme gror.

 Franciska Vesterholm, Bike-og eventmager

– Vi har haft Mette ude til et to-dags seminar omkring arbejdsglæde. På alle måder levede det op til forventninger og mere til. Mette har en super positiv energi og den smitter. Alle kursister har fået noget brugbart med sig hjem og det har løftet arbejdsglæden på Damagerskolens SFO.

Som en særlig ting havde vi også booket Mette til at fortælle om glæden ved at se Fantasidyr i Naturen. Det må siges at være en øjenåbner og en ny og vild oplevelse, som vi kan bruge sammen med børnene. At kunne finde glæden i at se fantasidyr i naturen er en berigende måden at arbejde på, og det viser at arbejde ikke kun handler om effekt og resultater – men også om de bløde værdier.

Kasper Bidstrup Thorsen, Damagerskolen SFO, Greve Kommune, SFO-leder

- Hej Mette. 1000 tak for din måde at være på. Du er så livsglad og det smitter at man kun kan være i godt humør, når du underviser. Det var fedt at være i grupper og at du sørgede for at alle blev hørt.

Jeanne Jensen, Damagerskolen SFO Greve Kommune, Pædagog

– Den 25. september 2013 og den 12. marts 2014 holdt FOA Roskilde temadage for pædagogisk sektors tillidsvalgte, på Restaurant Håndværkeren, med emnet ”Faglig stolt og arbejdsglad”

Dagene var fyldt med inspiration, livsglæde og energi. Dagene var samtidig krydret med relevante øvelser, hvor man var sammen to og to, og øvelserne var med til at sætte fokus på emnerne.

Deltagerne gik derfra fyldt med fornyet glæde og energi samt inspiration til det videre faglige arbejde.

Ea H. Kristensen, FOA Roskilde – Pædagogisk Sektorformand
Lissie D. Larsen, FOA Roskilde – Pædagogisk Sektornæstformand

- Udbyttet af en times ”YES – jeg ELSKER mit job” peptalk : Contea/Danrisk gennemgår for tiden en rivende udvikling, i hvilken det kan være svært at give sine kolleger den rette opmærksomhed og værdsættelse.

Mette gav os en teambuildende oplevelse, hvor fokus lå på sammenhold og arbejdsglæde.

Resultatet er, at vi nu fungerer bedre som team og i højere grad er opmærksomme på hinanden samt vores styrker enkeltvis og sammen. 

Vibeke Ingemann Pedersen, Contea/Danrisk – Forsikringsmæglerassistent

– Den 21. januar 2013 var jeg til nytårskur i Roskilde Erhvervsforum og her blev jeg peppet op, som aldrig før, af Mettes livsglæde og energi. Jeg har aldrig mødt en så spændende og varm, energifyldt og livsglad kvinde. Mette underviste 150 personer og formåede at få os op af stolene, til at smile og skabe kontakt med hinanden. Efter Mettes peptalk, var jeg helt høj og følte mig glad og meget tilfreds med mig selv. Jeg kan helt klart anbefale Mette til en omgang energifyldt peptalk.

Så er dine medarbejdere nede, føler du dig som chef ikke helt fit for fight eller vil du bare opleve noget ekstraordinært og gøre noget særligt for dine medarbejdere, så kontakt Mette. Hun kan om nogen løfte stemningen, vende humøret og give alle energi.

Tina Wolff Haugbølle, Toft Kobber & Facade APS – Salgschef

– Mettes peptalk er verdensklasse!

Lisbeth K, BEC – IT konsulent

- Mette og hendes peptalks skal opleves!

Anne – Mette Jørgensen, Unomedical A/S – Logistik koordinator

– Mettes peptalk er et rigtig godt og frisk pust i hverdagen.

Bethina Luckow, BEC – konsulent

– Mød frem og få en vitaminindsprøjtning.

Susanne Gotthelff, Chefsekretær

– Som kursist hos Mette i peptalken: ”Bliv den perfekte taler” gik jeg derfra med en glad og positiv attitude. Ens tanker bliver vendt mod det positive og konstruktive. Indlæringen foregår også mellem kursisterne, hvilket skaber en hyggelig og afslappende dialog som giver god energi.

Inge Midtgaard, Formand for LOF Roskilde

– Dejligt med ny inspiration. En spændende peptalk, hvis styrke ligger i det visuelle, enkeltheden og symbolerne i Stjernen.

Tina Gundersen, Finansieringskonsulent

– Kæmpe TAK for en forrygende peptalk. Alle burde have Mette på deres arbejdsplads. Sikke et liv. Man føler sig som en Stjerne i sit eget liv og får lyst til at være gode ved sig selv, når man har hørt hende.

Laila Frandsen, Frisør

– Meget positiv, energifyldt og velforberedt peptalk, der inspirerer til en positiv indstilling overfor kollegaer.

Eva Brigitte Gelardi Malfilâtre, Farmakonom

– Mette er fuld af livskraft og glæde, og hun forklarer hvor vigtigt at det er at tænke positivt og ikke bruge tankerne på negative tanker om andre. Desuden er det rigtig godt at lære om sammenhængen mellem krop og sind og hvor vigtigt det er at sætte sig inspirerende mål og prioritere tid til at få dem udført.

Helle Sørensen, BEC – Konsulent

– Det er en rigtig god peptalk med mange gode eksempler/impulser, som jeg kan bruge. Jeg synes præsentationen samt teknikken er rigtig godt, og det kommer fra en tidligere underviser. Mette har en naturlig begejstring og god energi.

Peter Simon, BEC – Problem Manager

– Der var rigtig mange små ”værktøjer” man kan tage med og bruge med det samme uden at skulle lave ”alt om” fra dag ét. Jeg har efterfølgende brugt flere af Mettes tips med god effekt. Jeg har fået meget mere energi og ikke været nær så træt som jeg plejer.

Elsebeth Thullesen, Release Manager

– En super peptalk hvor jeg har lært hvad jeg selv kan gøre for at tænke positivt og hvad positive og negative følelser betyder for helbredet.

Nanny Sohn, Fysioterapeut

– Meget relevant indhold. Dejligt med små øvelser.

Charlotte Pedersen

– Meget interessant og spændende peptalk. Det bedste jeg tog med derfra er visheden af at alle har grund til at være glade for sig selv og alle kan lære at være positive.

Jytte Zartov, IBF Betonvarer – Salgskonsulent

– Jeg kunne godt tage en hel dag med samme tema. Spændende at høre hvordan krop og sind hænger sammen.

Susanne Jørgensen, Indkøber

– Fantastisk appetitvækker og interessant at få bekræftet at tankens kraft et større end vi forestiller os.

Allan Andersen, Salgskonsulent

- Super godt og inspirerende. Øvelserne er gode og det ville være dejligt med meget mere tid.

Maike Monensen, Salgskonsulent

- Peptalken er rigtig god og skaber refleksion over den måde jeg tænker på.

Jone Mikkelsen, Afdelingsleder

Læs her hvad tilfredse kunder siger om mine behandlinger/sessioner.
Eller se video med mennesker jeg har hjulpet videre.
Læs referencer fra virksomheder jeg har arbejdet for.

Book mig her