Corona: Jeg kan alligevel ikke holde åbent i klinikken

Jeg er virkelig ked af det, men jeg er nødt til at holde klinikken lukket – ikke alene til den 7. februar (som jeg siger på videoen) men nu yderligere frem til og med den 28. februar. Begrundelsen er den samme. Læs nedenfor. 

Efter jeg glædestrålende havde fortalt, at jeg som sundhedsperson gerne måtte holde åbent for mine klienter i Lift Your Life, så viser det sig, at Sundhedsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen taler to forskellige sprog.

Erhvervsstyrelsen siger: “Du må ikke holde åbent”.
Sundhedsstyrelsen siger: “Som autoriseret sundhedsperson må du gerne holde åbent – ud fra nogle bestemte kriterier”.

Nu har de to styrelser fået besked på at blive enige om, hvilke regler, der gælder, for vi er jo mange, der synes, vi er havnet mellem to stole og ikke ved, hvad vi skal holde os til.

Derfor her jeg valgt at holde lukket, indtil det står helt klart, hvilke regler, der gælder for mig og Lift Your Life.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig – jeg stiller gerne min viden til rådighed.

Se også videoen, hvor jeg forklarer om situationen og fortæller, hvordan du kan løfte dit energiniveau og føle dig heldig med vilje.
Mette