Mette BL Thomsen CV

Klinikken er åben – med øget sikkerhed pga. corona

Redigeret 18/1 2021: Jeg må desværre alligevel holde lukket i klinikken, indtil videre frem til den 7. februar 2021. Sundhedsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen er uenige om, hvilke regler, der gælder, så jeg har valgt at lukke, indtil de melder klart ud.

Læs indlægget om, hvorfor og hvor længe jeg holder lukket.

Corona er ikke forsvundet – og det er konsultationerne i Lift Your Life heller ikke – når det handler om kritiske situationer!
Som autoriseret sundhedsperson har jeg mulighed for at være på klinikken, mens resten af Danmark er lukket ned.

Hen over jul, nytår og starten af januar har der været meget stille på klinikken – undtaget nogle ganske få livsvigtige konsultationer, men med skærpet fokus på sikkerheden kan du nu igen booke tid til en konsultation i Lift Your Life fra d. 18. januar 2021 – og jeg SAVNER dig!

Sikkerhed

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til behandling hos Lift Your Life.

Du vil blive bedt om først at møde på aftalte tidspunkt for behandlingen, gerne vente udenfor og forlade klinikken umiddelbart efter vi er færdige.
Som vanligt skal du spritte hænder inden du går ind og benytte spritten på klinikken undervejs – også når du går.

Som noget nyt vil vi begge bære mundbind under hele konsultationen, hvorfor jeg pt ikke har mulighed for at servere kaffe og te – men det bliver der selvfølgelig lavet om på, når Danmark igen har styr på corona-situationen.

Mød kun op hvis du er rask – og meld afbud hvis:

  • du er syg
  • er i tvivl om du er syg
  • hoster og ikke har en ny corona-test der viser, at du er corona-fri
  • hvis du har været i kontakt med andre, der er i risiko for at være smittet med corona

Det nytter at styrke din krop og dit immunforsvar

Som tidligere nævnt har jeg som autoriseret sundhedsperson (uddannet sygeplejerske) mulighed for at tilbyde behandlinger i klinikken, mens resten af Danmark er lukket ned, men jeg valgte at drosle helt ned på vågeblus fra midten af december til midten af januar for at passe bedst på alle parter.

Jeg har dog undervejs givet enkelte behandlinger, f.eks. til en klient, hvis kemobehandling ikke kunne gennemføres, medmindre vedkommende fik kombinationen af akupunktur og zoneterapi i den mellemliggende periode. Det er resultatet af en bestemt blodprøve, der afgør om kemobehandlinger kan gennemføres hos kræftpatienter.

Jeg har gennem de sidste mere end 30 år set det flere gange i Lift Your Life regi.
Når klienterne får behandling med akupunktur og zoneterapi viser blodprøven at kemobehandlingen kan gennemføres. Og omvendt, når der ikke blev givet akupunktur og zoneterapi regelmæssigt, er det flere gange sket, at kemobehandlingen ikke kan gennemføres.

Desuden hjælper akupunktur og zoneterapi på bivirkningerne ved kemoterapi som bl.a. er træthed, feber, kvalme, nedsat appetit og hukommelsesbesvær.

Det er mig altid en glæde at hjælpe der, hvor jeg ser, at behovet er størst, og nu glæder jeg mig til at se dig, hvis du har brug for det.

Ring eller skriv og hør om dine muligheder – også hvis du er i tvivl.


Book tid online – hvis du vil være sikker på at styrke krop og sind

Hvis du bestiller en tid online, kan du/vi altid ændre din tid.
Jeg glæder mig til at se dig.

Bestil tid online

Du og dine ønskes alt det bedste i denne meget forandrede tid.

Kærligst Mette

Mens vi venter: Styrk sind, krop og immunforsvar med en en guidet fantasirejse →

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Alt er godt! Min motorcykeltur denne sommer til Italien og øerne Korsika, Sardinien og Sicilien har givet mig livsindsigter, som jeg nu vil dele med dig. Lær at spille på flere tangenter på “dit klaver” og vær nysgerrig på de toner, du endnu ikke har spillet.

Læs mere »