Jeg kan hjælpe dig online, mens klinikken er lukket

Covid-19 situationen i Danmark forhindrer, at klinikken Lift Your Life i Roskilde kan holde åbent, og næste deadline for en eventuel åbning har regeringen sat til den 10. maj ….

… men, men, men – det forhindrer ikke, at du kan få hjælp.

Jeg kan nemlig hjælpe dig online !!

Jeg tilbyder både:

  • Online coaching
  • Online zoneterapi og akupunktur

– og jo det kan godt lade sig gøre!

Ring eller skriv til mig. Så tager vi en uforpligtende og gratis snak om dine udfordringer, og jeg fortæller, hvordan jeg kan hjælpe dig.

En online coaching-session adskiller sig kun fra en tilsvarende aftale på klinikken ved, at vi ikke er fysisk tilstede i samme rum. Jeg har erfaring i at opbygge det fortrolige rum online.

Zoneterapi og akupunktur på klinikken er som udgangspunkt mere fysisk, men jeg har gode erfaringer med at lade mine klienter behandle sig selv efter et specialdesignet program. Jeg fortæller dig præcis, hvad du skal gøre, og hvor du skal trykke, efter vi har taget en grundig snak om dine udfordringer.

Prøv det! Online behandling virker rigtig godt som et alternativ i en svær tid. Jeg glæder mig vanvittigt til at se jer til behandling i min klinik, men i mellemtiden er der ingen grund til at lade covid-19 situationen i Danmark gå ud over dit helbred,

Tlf: 40 37 33 21
Skype: metteblthomsen
mette@liftyourlife.dk

Se video om mine online behandlingstilbud

Vi holder kontakten ❤ Mette

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre