Kundeudtalelser

Se hvordan min coaching har gjort en forskel

HVAD KUNDERNE SIGER

Mette puffer blidt og roser kærligt

Mit møde med Mette har givet mig:

  • Styrke til at lave forandringer i mit liv
  • Troen på at jeg lykkes!

Mette er ærlig i sit engagement og opmuntrer og holder fast i de aftaler, vi indgår. Hun puffer blidt og roser kærligt. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette som hjælp og støtte, hvis du ønsker at forandre ting i dit liv. Mette er en dejlig påmindelse om, at man kan hvad man vil, hvis man beslutter sig for at ville.

Lisbet Andersen, chefkonsulent

Danmarksmesterskab og rygestop

Mette coachede mig til et Danmarksmesterskab og hjalp mig med et rygestop.

Camilla E. S. Olsen, Danmarksmester i fridykning

Nu tænker Kim positivt

Hør Kim fortælle, hvordan han hos Lift Your Life har fået redskaber til at takle hverdags frustrationer, så han nu tænker positivt.

Coaching anbefaling 2024

Jeg bruger Mette som mentaltræner

Jeg kan varmt anbefale Mette som behandler og mentaltræner.
Med hendes hjælp kvalificerede jeg mig til landsholdet og til deltagelse i VM.

Allan Bryde, landsholdsspiller i bowling

Fra energidrænet til energifyldt

Min kæreste har været hos Lift Your Life og min oplevelse var, at hun gik fra en energidrænet kvinde, der lagde sig på sofaen, når hun kom hjem fra arbejde, til at være den energifyldte kæreste, jeg kendte tidligere.

Det har været dejlig at se, hvordan hun er blomstret op. Jeg kan anbefale, at man sender sin kæreste til Mette, hvis man gerne vil have en veloplagt og energifyldt bedre halvdel.

Thomas Lübke

Coaching giver frihed og gå-på-mod

Jeg har for første gang mødt en behandler, hvor jeg fra helt fra starten vidste, at det var hver eneste krone værd. Jeg har fået så meget fysisk, psykisk og personligt. På bare 20 minutters coaching fik jeg indsigter, som gjorde, at jeg gik hjem og fik ryddet to tidsrøvende projekter af vejen. Det gi’r frihed og en følelse af gå-på-mod.

Jeg fik anbefalet Mette af en kollega, og jeg vil give ham ret i hans udtalelse om, at en af bivirkningerne er, at man går derfra mere lykkelig.

Belinda Albertsen, socialpædagog

Bliv inspireret til handling

Mette formår virkelig at inspirere til handling, og jeg går altid derfra fyldt med ideer og inspiration, og med en eller flere AHA-oplevelser, som jeg så kan tygge lidt på.

Katrine Luggin, coach og voksenunderviser

I Lift Your Life får kroppen ”benzin”

Hver gang jeg går fra Lift Your Life, er kroppen igen fuld af “benzin”, og jeg har bare så meget energi, samtidig med at jeg er afslappet og mærker en indre ro.

Karin Gudbergsen, institutionsleder

Find meningen med livet

Hør Elin fortælle hvordan hun er blevet hjulpet med at finde meningen med livet. Før var Elin ked af det og trist. Nu tør hun leve et passioneret liv.

Få hjælp til at lægge fortiden bag dig

Før var jeg ofte trist og havde lyst til at rejse væk fra det hele, men jeg lærte at være glad for de små ting i hverdagen. Jeg har lagt ting fra fortiden på hylden, og det har givet mig et stort overskud.

Fra første kursusdag opdagede jeg, hvor vigtigt det er at sætte sig mål i livet. Jeg har fået mere energi, og jeg er blevet en glad mand. Jeg synes, at Mette er fantastisk dygtig. Folk kan se, at jeg stråler på en anden måde. Jeg synes, at alle skulle give det en chance, jeg har i hvert fald fået meget ud af det.

Thomas Nielsen

ønsker du også et liv fyldt med glæde og energi?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.