Vvirksomhedsordning

Mindsket sygefravær og øget arbejdsglæde

VIRKSOMHEDSORDNING

Hold motivations- og energikurven stigende og sygefraværet nede

Jeg har haft succes med at rykke klinikken ud på arbejdspladsen og tilbyde akupunktur, zoneterapi og coaching, der bl.a. styrker den enkeltes helbred og hermed også immunforsvaret.

Min erfaring er, at det altid lønner sig at investere i medarbejdernes trivsel. Det kan ses på bundlinjen i klare tal og giver virksomheden et godt image, hvor det er lettere at rekruttere og fastholde medarbejdere.

Trænger den enkelte medarbejder til behandling, og har din virksomhed lyst til at etablere en virksomhedsordning? Så lover jeg ENERGI med GARANTI og glade medarbejdere.

Opnå målbare resultater

Her kan du se en opgørelse af forbedringer i forhold til bl.a. energi og arbejdsglæde før og efter et “Lift Your Life”-forløb i en virksomhed.
De blå søjler er inden igangsættelsen og de orange er efter.

DET SIGER KUNDERNE

Alle har haft positivt udbytte

Det er min oplevelse, at ALLE medarbejdere har haft et positivt udbytte af, at Mette har rykket sin klinik ud i vores virksomhed. Der tales meget positivt om behandlingerne medarbejderne imellem, og det er tydeligt, at de glæder sig til ”næste gang”.

Sygefraværet i afdelingen er generelt lavt, men i samarbejdsperioden har det nærmest været ikke-eksisterende.
Nogle har helt konkret oplevet en forbedring af deres ”fysiske tilstand”. Nogle har tillige oplevet et udbytte, de ikke havde regnet med – blevet mere aktive/sociale i deres fritid. Enkelte giver blot udtryk for det behagelige og opladende i at modtage behandling i løbet på dagen.

Det er min oplevelse, at de kommer ”tilbage på stolen” med fornyet energi, og det er ikke usandsynligt, at de på den måde ”betaler tilbage” med ekstra effektivitet.

Allan Markussen, Filialdirektør Sparekassen Sjælland-Fyn

Undgik at sygemelde mig

En dag hjalp Mette mig af med et akut hold i nakken. Jeg skulle egentlig ikke have været til behandling den pågældende dag, men Mette tog mig ind og ved hjælp af akupunktur fik hun løsnet op i nakken, så jeg kunne blive på arbejdet hele dagen.

Alternativt havde jeg måske været nødt til at gå hjem med en sygemelding.

Mia Jeppesen, Kunderådgiver

Bedre trivsel og arbejdsglæde

En virksomhedsordning giver bedre trivsel og arbejdsglæde, fordi man altid kan få repareret småskavanker når de opstår. Jeg har fået hjælp mod spændinger i nakke og skuldre, og nyder at kunne slappe af mens Mette behandler.

Lone Fønss, Kunderådgiver

DU KAN OGSÅ FÅ

– et foredrag

Et inspirerende foredrag, der kan være med til at fremme samarbejde, energi og sundhed for alle.

– en præsentation

Et møde, hvor du som repræsentant for virksomheden får hilst på mig og hørt, hvad jeg kan – inden du evt. beslutter dig for at give et tilbud om foredrag, coaching eller behandling videre til medarbejderne.

– et besøg

Et besøg, hvor jeg kort præsenterer medarbejderne for, hvad det er, jeg kan gøre for dem i forhold til at hjælpe med skavanker og få mere energi i hverdagen.

- et tilskud

Mange sundhedsforsikringer betaler behandlingerne med zoneterapi og akupunktur. Jeg er også tilskudsberettiget via sygeforsikringen “danmark”.

Ring på telefon 40 37 33 21
-eller send en mail til mette@liftyourlife.dk.

ønsker du også et liv fyldt med glæde og energi?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.