Kundeudtalelser

Se og hør hvad andre har opnået med mine behandlinger

HVAD KUNDERNE SIGER

Helle Nordahl Mogensen hos Lift Your Life

Når man bliver ramt at kræft er det rart at have en behandler man har tillid til

Min familie og jeg har brugt Mette i 25 år.

Mette har en meget stor viden og indsigt, som hun med stor kærlighed deler bl.a. med klienter.
Min familie og jeg har nydt godt af Mettes mange evner gennem de sidste 25 år, og det er altid en fantastisk oplevelse. Vi har både haft glæde af akupunktur, zoneterapi og samtaler bl.a. ved graviditet, forskellige smerter i bevægeapparatet, efter piskesmæld, hjernerystelse, når vi har været overvældet af livssituationer, brystkræft (bl.a. i forbindelse med kemoterapi behandling) mm.

Ved behandlingen hos Mette oplever jeg bl.a., at opnå bedre betingelser for min egen krops arbejde, blive smertelindret, få styrket fokus på, hvad der gør mig godt og hvad jeg selv kan gøre inkl. fif til fx akupressur jeg selv kan lave. Jeg er meget taknemmelig for alt dette.

Mette har mine varmeste anbefalinger.

Helle Nordahl Mogensen, Ergoterapeut

Fysisk og mentalt på toppen under kemokur

Jeg har gået til behandlinger hos Mette gennem noget tid, da jeg pga en brystkræft-diagnose har skulle gennemgå et længere kemoforløb. Hos Mette har jeg fået akupunktur og zoneterapi, samt – ikke mindst -gode snakke og et mentalt boost. Jeg føler mig altid let, både fysisk og mentalt, efter en behandling.

Gennem behandlingerne har Mette formået at holde min krop og mit immunforsvar kørende, så jeg ikke har haft de store bivirkninger fra kemoterapien. Undervejs er der opstået lidt som hududslæt og væskeophobning i kroppen, og det har hun også behandlet med fine resultater.

At få en kræftdiagnose kan være noget af en mavepuster og et wakeup-call. Her har Mette på en meget anerkendende, indsigtsfuld og varm måde støttet mig i at fokusere på positiv tænkning og på at sætte nye mål for dagen og tilværelsen. Gennem samtaler og input fra sin viden, har Mette hjulpet mig med at fokusere på at finde og bruge de ressourcer, jeg har, på en positiv og energifyldt måde. Noget, jeg kan tage med mig i min videre færden.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mette.

Gitte Madsen

Fri for hovedpine og muskelspændinger

I Lift Your Life er jeg blevet hjulpet af med daglig hovedpine og muskelspændinger. Desuden har jeg altid haft kolde hænder og de er nu blevet varme. Det er altid en fornøjelse at få behandling af Mette, som byder velkommen med et kram og en dejlig kop te i hendes hyggelige atmosfære.

Jeg kan varmt anbefale behandling af diverse symptomer og skavanker.

Chaline Christensen, Sygeplejerske

Konsultation på WhatsApp

Min tarm har ikke haft det bedre i 30 år

På opfordring af god veninde kontakter jeg i sommerferien 2023 Mette pga. forstoppelse.
Mette er på rejse men forklarer i telefonen, hvordan jeg med fokus på vejrtrækningen, daglige øvelser og let massage under foden på bestemte punkter, selv kan afhjælpe problemet. Og det hjælper med det samme.

Nu går jeg fast hos Mette og min tarm har ikke haft det bedre i 30, ja måske hele livet. Faktisk får hele kroppen det bedre når jeg får behandling, og så hjælper de også på mine gigtsmerter i fingrene.

Læs blogindlæg: En konsultation på WhatsApp fik gang i fordøjelsen

Anita Andersen, en glad pensionist

Rune anbefaler akupunktur mod løbeskader

Tak til Mette for at redde årets løbemål for mig og for at åbne mine øjne for akupunkturen og alt det gode den kan gøre for en. Så en anbefaling herfra til alle der døjer med skader eller til dem der har brug for noget ekstra energi.

Rune Nortoft, Race director – Albatros Adventure Marathons

100 procent røgfri

Ingen af mine venner ville tro på det. Folk som kender mig, vidste, at jeg røg alt hvad jeg kunne nå. Det jeg ikke røg om dagen, det nåede jeg om aftenen. Pludselig en dag fandt jeg ud af, at det skulle være slut med røgen, og så bestilte jeg tid hos Mette.

Jeg røg min sidste cigaret kl. halv ni samme dag som jeg blev behandlet – siden har jeg ikke rørt en cigaret og det har holdt i seks år.
Jeg er forbavset over hvor effektivt behandlingen virker.

Carina Møller Feddersen, skrædder og røgfri

Jeg får energi og ro hos Mette i Lift Your Life

Hør Yadigar Berk fortælle om, hvordan hun får energi og finder roen hos Mette i Lift Your Life.

Smilet kommer helt af sig selv – hævelsen er væk

“Du har en uforklarlig langtidshævelse i begge ankler, og det kommer til at tage mindst tre uger før den er væk”, sagde lægen på hospitalet.

Jeg blev bedt om at holde mig i ro og først starte genoptræningen, når hævelsen havde lagt sig.

Mette blev min redning i mere end én forstand. Med akupunktur og zoneterapi fik hun hævelsen væk på få dage.

Jeg vil til enhver tid anbefale Mette og hendes professionelle fremgangsmåde. Hun er en éner, og når man går derfra, er man altid opløftet. Smilet kommer helt af sig selv.

Anneli Hvidesø Gerzymisch

Jeg har fået livet tilbage og fundet livsglæden

“Glæd dig til mødet med et fantastisk menneske” 💚

Jeg kom til Mette bl.a. med stress, energimangel og dårligt humør 🥺 I løbet af fem behandlinger har hun med sit næstekærlige væsen og faglige dygtighed givet mig livet tilbage. Nu med god positiv energi og godt humør 💚 Jeg er fyldt med taknemmelighed, og kan hjerteligt og varmt anbefale Mette og Lift Your Life 🍀

Helle 60 år

Benjamin reference akupunkturbehandling

Kæbespændingerne er væk

Jeg har lidt af købespændinger, hvor kæben af og til låser sig fast, inden jeg begyndte at få regelmæssig behandling med zoneterapi, øre-, og kropsakupunktur i Lift Your Life.

Allerede efter første behandling gik det bedre og efter tredje behandling var smerterne i kæben helt væk. Nu får jeg regelmæssigt behandlinger i Lift Your Life for at det ikke skal komme igen, hvor Mette også hjælper mig med nakkesmerter og allergi.

Benjamin Larsen, tjener og øl-sommelier

Magisk - én behandling og ingen myggestik

Jeg har været en magnet for myggestik hele livet.
Fik bare en akupunkturbehandling hos Mette BL Thomsen i forsommeren og har ikke fået et eneste myggestik siden.
Helt fantastisk og næsten magisk!

Mine bedste anbefalinger herfra.

Anette Ellegård Navne, Selvstændig Ergoterapeut

Mette kurerede min høfeber med akupunktur

Hør Jan fortælle om, hvordan han er blevet fri for allergi og høfeber med zoneterapi og akupunktur i Lift Your Life.

Den største gamechanger i mit sygdomsforløb

Jeg vil gerne dele min rejse og oplevelse hos Mette i klinikken Lift Your Life. Som en ung kvinde i trediverne, blev jeg diagnosticeret med brystkræft i efteråret 2023. Dette førte mig til Mettes dør, og her startede en utrolig rejse.

Da jeg først mødte Mette, var jeg i en meget dårlig forfatning på grund af mine kemobehandlinger. Mette kom hjem til mig og tilbragte tre timer, hvor hun hjalp mig med at se lysere på livet. Hendes tilgang og omsorg gjorde, at jeg besluttede mig for at kæmpe.

Gennem de seneste fem måneder har Mette været min klippe. Hun har ikke bare lappet min krop sammen med akupunktur og zoneterapi, men også styrket mit sind gennem coaching og mentaltræning. Hendes behandlinger har haft en markant effekt, især når det gælder min mentale tilstand.

Nu tænker jeg bare; YES jeg klarer det! Jeg har Mette, jeg har lyset og et helt ufatteligt stærkt sind og krop.

Jeg kan ikke takke Mette nok for hendes støtte, energibehandlinger og det håb, hun har givet mig. At møde hende har været det største vendepunkt i mit sygdomsforløb. Jeg ser frem til mange flere år med hendes hjælp og vejledning.

Med kærlighed og taknemmelighed
Freja, IT projektleder❤️💫❤️💫

Stort vægttab på kort tid

Det har været en periode med stor udvikling for mig, og den hurtige proces jeg har været igennem skal Mette have en stor del af æren for. Jeg har fundet livsglæden, tror på mig selv og har bl.a. tabt mere end 10 kg på kort tid.

Det har været en ren fornøjelse at gå hos hende og den balance hun via nåle og en god snak har skabt i min krop, kan jeg nu danne via meditation. Mette har gjort mig til min egen ro’s katalysator – det har enorm værdi.

Christina Kulpa, studerende

Behandling forebygger indlæggelser

Hør mor og datter, Lilly og Karin Sloth, fortælle om et forløb i Lift Your Life, og om hvordan behandling med zoneterapi og akupunktur har afhjulpet ødemer, givet mere energi, forebygget indlæggelser og arbejdet i den positive retning i et kræftforløb.

Slut med hedeture og søvnproblemer

Hedeture, søvnproblemer og mangel på energi kan afhjælpes i Lift Your Life. Hør Laila fortælle hvordan hun har sagt farvel til problemer med overgangsalderen og fået energien tilbage.

To behandlinger var nok – nu løber Charlotte uden smerter

Mette gav mig akupunktur og øreakupunktur for at hjælpe på en løbeskade i venstre lægmuskel. Jeg fik to behandlinger og allerede efter den første var det blevet meget bedre. Efter behandling nr. to kunne jeg igen løbe uden problemer og uden smerter bagefter.

Jeg vil klart søge hjælp hos Mette BL Thomsen en anden gang. Jeg kan kun varmt anbefale hendes behandlinger.

Charlotte Wang Boesen, sygeplejerske

Livsglad igen og nu uden svimmelhed og smerter

Jeg går til behandling hos Mette pga. svimmelhed forårsaget af øresten.

Mettes kombinationsbehandling med akupunktur, øreakupunktur og zoneterapi har efter kun to behandlinger fjernet mine svimmelhedsgener. Samtidig er et årelangt uforklarligt tandproblem forsvundet, ligesom mine nakkespændinger, der ellers gav irriterende stikken og prikken i baghovedet. Selv problemer med min tunge har hun kureret.

Min boblende livsglæde har været væk gennem længere tid, den mærker jeg nu igen som varm glæde i maven.

Derfor fortsætter vores samarbejde fremtidigt, så jeg kan fastholde den fremskabte succesfulde effekt.

1000 hilsner fra Bente

Lægen anbefalede akupunktur mod rygsmerter

Erik Larsen har fået has på smerterne efter 3 behandlinger.

Mette hjalp mig, så jeg kunne ro uden smerter

Vi var på kajaktur Sejerø rundt. Jeg havde smerter i albuen og spændinger, der trak op i nakken. Jeg gik med til tilbuddet om at akupunkturnåle forskellige udvalgte steder på kroppen og små sennepskorn på et lille plaster på akupunkturpunkter i øret. Mette supplerede med nogle akutryk på mine skuldre og flere steder på fødderne. 

Næste dag satte hun yderligere et par nåle. Overraskende nok for mig holdt det smerterne nede og ørefrøene har siddet indtil de faldt ud efter en lille uges tid. For mig er det et skridt ind i mystikkens alternative verden. En verden som jeg gerne vil prøve igen.

En glad kajakroer

Mick blev medicinfri

Astma-Allergi Danmark har testet akupunktur i Lift Your Life.

28-årige Mick Andersen erstattede allergimedicin med akupunktur, zoneterapi og coaching, fortæller journalist Stine Ramlyng fra Astma-Allergi Danmark www.astma-allergi.dk i et medlemsblad, der blev lanceret i januar 2010. Læs artiklen her.

“Vi sendte græsallergiker Mick Andersen til akupunktur og zoneterapi hos Lift Your Life for at teste, om det kunne kurere hans allergi. Konklusionen er, at Mick allerede efter første gang mærkede bedring af de allergiske symptomer, bedring af rygproblemerne og af smerterne i nakken. Vi kan kun anbefale det.”

“Udover et par enkelte gange, hvor jeg har dryppet mine øjne, så har jeg faktisk ikke taget hverken allergi- eller astmamedicin siden jeg mødte Mette.”

Mick Andersen, pædagog og musiklærer

Stine får styrket immunforsvaret

Hør Stine fortælle hvordan hun er kommet af med influenza, forkølelse og spændinger i nakken, så hun atter har ENERGI og overskud til sig selv og til at passe sit job som revisor.

Lærke har ikke længere hovedpine og mavesmerter

Lærke har fået energi til at studere.

Jeg fik hjælp til at komme videre efter en seksuel krænkelse

Mød Alberte der gerne vil inspirere andre til at turde sætte ord på svære følelser. Allerede efter første konsultation følte Alberte sig lettet.
Vi bruger en kombination af coaching, akupunktur og zoneterapi

Efter 8 år kan Poul trække vejret normalt igen

Poul har spiserørforsnævring og  ubehag i brystregionen, men får hjælp med akupunktur og zoneterapi i Lift Your Life og kan igen trække vejret normalt.

Malene fik overskud til at udleve sin drøm

Træthed, allergi og forkølelse var en del af Malenes hverdag. Hør Malene fortælle hvordan akupunktur har hjulpet hende, og hvordan hun har brugt coaching til at starte sin egen virksomhed.

Søren anbefaler behandling mod skulderskader

Hør hvordan Søren blev hjulpet af med sine skulderproblemer og samtidig fik styrket sit immunforsvar.

Akupunktur afhjælper hævelser

I have had problems with my knee due to an old meniscus operation for many years. The pain kept me awake at night and made it painful and difficult for me to walk.

Mette offered to give me acupuncture. I must admit I didn´t believe it would work, but within short time both the swelling and the pain was gone. Now, almost two months later, I still feel fine. After the treatment I also felt very good in the rest of my body.

Christos Tasios, Eleftheres, Greece

Min søn på 1½ år sover godt efter behandling

Mette er et skønt menneske, som altid gerne inspirerer og lytter. Hun formår at skabe en utrolig behagelig stemning – et rum fuld af tillid, hvor man får slappet af. Hun ønsker oprigtigt det bedste for én. Det er tillidsvækkende, at Mette fortæller, hvad hver enkelt nål gør for kroppen, og at jeg altid får et godt råd med på vejen – uanset om det er for hovedpine eller noget jeg går og tumler med.

Jeg vil anbefale Mette til alle, der har et konkret problem, de ønsker behandlet og til dem, der blot ønsker at gøre noget godt for sig selv. Sluttelig vil jeg nævne, at min dreng på dengang 1½ år endelig fik en god nats søvn efter at have fået en omgang zoneterapi.

Lea Lou, gymnasielærer

Maria har fået kureret sin nålefobi

Jeg hører til dem, der altid har haft nålefobi og nægtet at lade mig vaccinere, hvilket betød at jeg ikke kunne rejse udenlands – indtil jeg mødte Mette. På en ganske kort snak på 10-15 minutter formåede Mette at få mig til at tænke nogle nye tanker, der kurerede mig for min fobi. Nu er jeg i stand til at blive stukket af nåle og blive vaccineret uden frygt. Jeg kan anbefale Mette til andre, der har fobier.

Maria Nielsen, studerende

ønsker du også et liv fyldt med glæde og energi?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.