Konsultation på WhatsApp

En konsultation på WhatsApp fik gang i fordøjelsen

Jeg er på ferie, men det forhindrer mig ikke i at hjælpe en kvinde, der ringer med akut behov for hjælp. På WhatsApp kan vi se hinanden, så jeg kan vise hende, hvor på foden hun skal behandle sig selv – og hvordan. Jeg giver hende også nogle råd, der kan hjælpe hende. Og det virker, kan jeg godt afsløre!

Jeg er afsted alene på motorcykel – Mormor på MC kalder jeg turen – og jeg har booket B&B i bjergene i den nordlige del af Korsika, fordi der er lovet regn – og den regn kommer, så jeg bliver en ekstra dag indenfor, alt imens jeg har tid til at hellige mig kontorarbejdet.

Mens det lyner og tordner, og jeg hygger med Pc’en og en kop Ness kaffe, ringer en kvinde til mig og håber at kunne booke en tid med det samme.

Hun har gennem mange år døjet med tarmproblemer og meget træg afføring. Nu er den helt gal og gode råd er dyre.

Jeg beklager så inderligt, at jeg er på ferie men lover, at jeg nok skal hjælpe hende alligevel.

Jeg beder hende installere WhatsApp, så vi kan snakke sammen gratis. Mens regnen nærer alt, der har brug for vand, snakker vi en time om, hvordan hun kan styrke kroppen og få gang i afføringen. Jeg tegner og fortæller, og vi kan se hinanden på kameraet.

Her er mine råd:

  • Daglige vejrtræningsøvelser morgen og aften, hvor du trækker vejret ind gennem næsen alt imens du langsomt tæller til fem. Nu holder du vejret i et stykke tid, hvorefter du langsomt puster ud mens du tæller til otte. Gentag det i 5 -10 minutter – altså mindst to gange dagligt.
  • Du skal starte med at trække vejret ned i maven – altså ned til navlen og herefter udvide dit luftrum i lungerne og faktisk til sidst også udvider dit luftrum ved at bruge musklerne mellem ribbenene.
  • Det kan være en fordel for mange – inklusive mig selv – at ligge ned på ryggen og lægge et håndklæde ind under korsbenet. Det afspænder iliopsoasmusklen (en meget vigtig muskel i ryggen) og gøre det lettere at trække vejret helt ned i maven.
  • Daglige bevægelser at dine hofter er også vigtige. Det vil sige at du skal bevæge området omkring og nedenfor navlen. Jeg anbefaler at du enten roterer dine hofter svarende til at du bruger en Hula-hoop-ring – og gerne bruger én, hvis den ikke ”stjæler” dit fokus på at bevæge dig, for bevægelsen er det vigtigste. Roter begge veje.

Brug også gerne en lille hård gummibold, som du kan lægge på gulvet og aktivere dit tarmsystem på. Kør foden hen over bolden og lad den aktivere reflekszone for mave, tyndtarm og tyktarm og endelige også leveren, sidstnævnte der står for at bevæge ting i kroppen.

Og endelig. Så slip al vrede og frustration. De følelser ”lammer” og svækker kroppen og dens naturlige flow og funktion. Hav tillid og tror på, at alle har gjort det bedste, de kunne, ud fra de forudsætninger, de havde tilrådelighed i den givne situation – INKLUSIVE dig selv.

Tro på at alt er godt og alt tjener et højere formål.

Find zonerne ved at se min video:

Tre dage efter får jeg denne mail fra kvinden som jeg havde fornøjelsen af at snakke med en regnvejrsdag.

Kære Mette.

Jeg vil bare fortælle dig, at du har hjulpet mig meget med dine gode råd. Jeg har arbejdet meget med åndedrættet og punkterne under fødderne. Jeg fik gang i min mave allerede om aftenen og det er gået over forventning i weekenden, så jeg er rigtig glad og ser lyst på fremtiden. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til konsultation hos dig den 10. August, jeg føler allerede, at du har givet mig meget mere ro. Jeg ville ønske, at jeg havde lært dig at kende for mange år siden.

Mange hilsener til dig og fortsat god ferie.

Hvilken dejlig besked!

Jeg er i mellemtiden nået til Sardinien på min motorcykelferie. Hvis du er interesseret kan du følge min rejse på hjemmesiden www.metteblthomsen.dk

map_korsika
view_Korsika
Mette på MC

Vi ses til august

Jeg er på klinikken Lift Your Life igen torsdag d. 3. august med fuldt program fra morgenstunden, og jeg storglæder mig til at se hver og en, der allerede har fundet eller finder vejen til at styrke sind, krop og immunforsvar i klinikkens hyggelige lokaler på Køgevej i Roskilde.

Du kan booke tid til en behandling her.
Ring hvis har brug for, at jeg booker tiden for dig.

Hvis du ikke allerede er klient og gerne vil være det, så skal du oprette dig på Terapeutbooking og finde en tid, der passer dig. Den første gang bruger jeg normalt 2 timer til journal og behandling. 

Hvis du ikke har mulighed for at kommer på klinikken, tilbyder jeg også at behandle i eget hjem i Roskilde og omegn. Her betaler du dog også for tiden jeg bruger på at komme til og fra dit hjem.

Ring hvis du har brug for et godt råd eller andet, der kan berige livet

Tag uforpligtende kontakt. Hvis vi skal snakke lidt længere – alt imens jeg er på ferie, så installer WhatsApp – så kan vi nemlig snakke sammen gratis.

Du og dine ønskes en rigtig dejlig sommer.

Energifyldte og livsglade hilsner og på snarligt gensyn ❤ Mette

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.