Plaget af bihulebetændelse. Det problem kurerer Mette

Jeg har brugt næsespray, men er alligevel godt stoppet i næsen, da jeg møder på arbejde som sygeplejerske en tidlig lørdag morgen.  Det bemærker Mette, hvorfor hun med det samme tilbyder at behandle mig med nåle.

Jeg har ikke prøvet det før og er skeptisk, men tænker, at det ikke kan skade og vil være dejligt hvis det virker.

Det går hurtigt med at få det bedre, især i den ene bihule. Dagen efter har jeg en fornemmelse af at der ikke sidder noget fast i bihulen længere. Mette behandler mig to dage i træk og jeg må erkende, at jeg har fået det meget bedre.

Helle Sørensen – sygeplejerske og kollega til Mette

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.