30 års jubilæum Lift Your Life i Roskilde Avis

Fejrer 30 års jubilæum med reception og i avisen

For 30 år siden besluttede Mette BL Thomsen at bruge sin uddannelse som sygeplejerske til at starte sin egen virksomhed, der i dag bærer navnet Lift Your Life.

– Jeg havde set, hvordan timeglasset hurtigt kunne løbe ud, da min mor døde af brystkræft i en meget ung alder, så for mig var det vigtigt at få realiseret mine egne drømme, og erhverve mig indsigter så jeg kunne hjælpe andre mennesker til at kunne gøre det samme.

Sådan starter artiklen i Roskilde Avis uge 8 2020, med tekst og foto af Jan Partoft. Artiklen omhandler mine 30 år som alternativ behandler i Lift Your Life.
Du kan læse hele historien her

Gitte Madsen, som du ser på billedet i jubilæumsartiklen, er klient i Lift Your Life. Gitte har valgt at få akupunktur og zoneterapi i forbindelse med en brystkræft-diagnose og et længere kemoforløb.

Mette har formået at holde min krop og mit immunforsvar kørende, så jeg ikke har haft de store bivirkninger fra kemoterapien. Undervejs er der opstået lidt hududslæt og væskeophobning i kroppen, og det har hun også behandlet med fine resultater.

Gitte Madsen

Se flere udtalelser fra patienter og klienter her:
Det siger de om mine behandlinger
Det siger de om min coaching

– I gamle dage var jeg nok blevet kaldt “den kloge kone” og var blevet brændt på bålet.
I dag glæder mig over at have 30 års jubilæum som alternativ behandler med en moderne klinik der tilbyder akupunktur, zoneterapi, lifecoaching og en lang række spændende foredrag.

– Mit mål er at hjælpe folk til at kunne hjælpe sig selv – eller helt præcist “få hjælp til at aktivere kroppens selvhelende kræfter.” Gennem 30 år har jeg samlet en stor værktøjskasse med indsigter og redskaber fra såvel åndsvidenskab, sygepleje, akupunktur, zoneterapi, lifecoaching og psykoterapi. Redskaber jeg hyppigst bruger – ofte i en kombination – og altid i samråd med klienten.

Reception 28. februar kl. 14 – 18

Jeg fejrer mit 30-års jubilæum med en reception i klinikken i Roskilde, Køgevej 44 C 1. th. Her kan du også møde mine nye naboer yogalærer Lene Stein og psykolog Jacob Stein. Vi serverer isvand og bobler.
Alle er velkomne.

Du er også velkommen til at bestille tid til en behandling.
Ring eller skriv og få en tid.

Vi holder kontakten ❤ Mette

Tlf: 40 37 33 21
Skype: metteblthomsen
Mail: mette@liftyourlife.dkLift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.