Gør-det-selv massage af øret giver energi og styrker kroppen

Klinikken holder midlertidig lukket
I disse alvorlige covid-19 tider hvor sundhedsmyndigheder og regeringen anbefaler, at vi passer på os selv og hinanden ved at have mindst mulig kontakt, har jeg valgt at lukke klinikken (foreløbigt) til og med søndag d. 29. marts.

Indtil vi kan ses igen i klinikken i Roskilde, vil jeg lave en række videoer og indlæg om, hvordan du holder kroppen på toppen – altså hvad du selv kan gøre for at styrke krop, sind og immunforsvar.

Øret er genvejen til energi
Øret har reflekszoner for alle kroppens indre organer og hele bevægeapparatet. Det grunden til, at jeg anvender øreakupunktur udført med nåle, laser eller små ørefrø i stort set alle mine behandlinger.

I videoen kan du se en gennemgang af, hvordan du selv gør.
Min anbefaling er, at du gør det hver dag, hvis du kan overkomme det.

Nu er det din tur til at bruge øret – på nye måder.

Se videoen på YouTube

Hent ørets akupunkturpunkter som PDF

Det tager blot 1 til 3 minutter og så er du frisk, har fået mere energi og har styrket hele kroppen.
Del gerne det gode budskab.

Vi holder kontakten ❤ Mette

Tlf: 40 37 33 21
Skype: metteblthomsen
Mail: mette@liftyourlife.dk

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Alt er godt! Min motorcykeltur denne sommer til Italien og øerne Korsika, Sardinien og Sicilien har givet mig livsindsigter, som jeg nu vil dele med dig. Lær at spille på flere tangenter på “dit klaver” og vær nysgerrig på de toner, du endnu ikke har spillet.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.