Guidet fantasirejse – styrk sind, krop og immunforsvar

Mens vi venter hver for sig – og hver gang du har brug for det!
Ta’ med på en guidet fantasirejse, hvor du styrker sind, krop og immunforsvar.

En fantasirejse er en slags meditation eller visualisering, hvor du tillader dig selv at gå på opdagelse i dit sind, og hvor du gennem guidningen forestiller dig nogen behagelige ting, som styrker dig.

I denne indtalte fantasirejse på små 20 minutter bliver du guidet til at lede dit sind rundt i kroppen for at tilføre fornyet energi til hvert enkelt område. Med fantasirejsen vil du opleve at blive rolig, behageligt afslappet og samtidig styrket med fornyet mod på dagens udfordringer.

Du kan til enhver tid droppe ud af fantasirejsen, men mit forslag er, at du finder en behagelig stilling, siddende i en komfortabel stol eller gerne liggende.

Luk øjnene, giv slip på dagens stress og jag. Lyt til min stemme og giv dig hen til muligheden for at du med sindets magiske kræfter kan styrke sind krop og immunforsvar.

Rigtig god fornøjelse.

❤ Mette

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.