Akupunktur klinikken

Jette fik sin stemme igen

Rigtig mange danskere kæmper med infektioner. Men der er råd.

Læs Jettes historie:

Jeg mødte på job og havde stort set ingen stemme. Jeg havde ikke ondt i halsen med min stemme var væk. Mette var sygeplejerske den aften og tilbød at jeg skulle prøve at blive behandlet med nåle. Jeg fik et par bitte små nåle i øret som skulle sidde til de selv faldt ud. I løbet af aftenen kom min stemme mere og mere igen. Dagen efter var min stemme stort set som den plejer at være. Der gør ikke ondt men det virker.

Sygehjælper Jette Bjerggaard

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.