issvømning

Sibirien kalder – og issvømning får sin egen hjemmeside

Spændende foredrag og konsultationer med zoneterapi, akupunktur og lifecoaching fortsætter i Lift Your Life regi – og min store hobby: vinter-is-svømning har nu fået sit eget liv på en ny hjemmeside. Læs mere på www.iceswimmer.com – og del gerne.

Siden min deltagelse i VM i vinter-is-svømning i Lapland, Finland i 2014, hvor jeg vandt bronze og blev den første dansker der svømmede 450 m i is-vand, har jeg målrettet arbejdet på udbredelsen af denne fantastiske vinterbadesport i Danmark, og håber at mange flere danskere får øjnene op for glæden, der er forbundet med vinterbadning og det at turde svømme i det kolde vand.

Jeg ved, at ophold i koldt vand er helsebringende og vil kunne give mange mennesker et sundere og gladere liv.

Den 8.-12. marts 2016 drager jeg til VM i Sibirien og deltager i alle 9 svømmediscipliner – inklusive 450 m. Du kan følge hele rejsen før, under og efter VM på : www.iceswimmer.com Rekord stor dansk deltagelse til VM

Se video om en rekord stor dansk deltagelse til VM

Rigtig god fornøjelse. ❤ Mette

PS: Klinikken Lift Your Life er grundet deltagelsen i VM lukket frem til den 16. marts 2016 – hvor jeg glæder mig til at møde ALLE igen.

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.