Lift Your Life i Dagbladet 2021

Lift Your Life i Dagbladets Erhvervsavis

En samtale om corona-nedlukningen med Dagbladets journalist Lars Ahn Pedersen er blevet til en stor artikel i Dagbladets Erhvervsavis “Erhverv Sjælland”.

Der er ingen tvivl om, at jeg virkelig har savnet klienterne på klinikken og alle mine foredrag, og inderligt påskønner at være tilbage i lokalerne i Lift Your Life, men tiden hjemme har også lært mig, at jeg skal stoppe op og prioritere tiden til gøremål, som jeg elsker.

I artiklen uddyber jeg, hvordan tvangslukningen af min klinik har været lidt af et wakeupcall. Det har givet mig tid til at tænke over hvad jeg gerne vil beholde fra min travle hverdag.

Læs artiklen online: Lediggang kan være roden til noget godt

Tid til Fantasidyr

Hele mit liv har jeg dyrket fotografering som hobby og lavet en database på langt over 30.000 billeder af fantasidyr, altså billeder af grene, sten, træer, buske og andre ting i naturen der ligner dyr. Jeg har brugt “coronatiden” på at nørde mig ned i alle billederne og har planer om at nå ud til mange flere børn og voksne med både workshops og foredrag om kunsten af finde og fotografere fantasidyr i sine omgivelser.

Min hjemmeside www.photosgonewild.dk omkring fantasidyr har jeg også haft tid til at friske op, og den vil i en ny version blive tilgængelig indenfor overskuelig fremtid. her kan du allerede nu booke tid til foredrag, workshops og firmaevents.

Tak til Dagbladet og Lars Ahn Pedersen – og tak fordi du kigger med.
Klik på artiklen for at hente den som PDF.

Mette BL Thomsen i Dagbladets Erhverv Sjælland
Mette BL Thomsen i Dagbladets Erhverv Sjælland

Husk at du kan booke tid til behandling i Lift Your Life ved at ringe til mig, skrive en mail eller BOOKE TID ONLINE

Vel mødt i Lift Your Life ❤ Mette

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.