Roskilde TV om glæden ved fantasidyr

Livsglæde healer – lær at finde fantasidyr i naturen

Lige siden min mor døde af kræft, da jeg var 14 år og min søster bare 11, har mit liv handlet om at finde energi og livsglæde og dele den med andre.

Det gør jeg med akupunktur, zoneterapi og lifecoaching på min klinik Lift Your Life, med issvømning som stifter af Roskilde Issvømmer Forening – og i høj grad ved at finde og fotografere FANTASIDYR i naturen.

Det handler om at finde anledninger til at blive glad. Livsglæde er en energi og en vibration, der styrker både krop og sind.

Livsglæde healer, livsglæde smitter, og livsglæde er en naturlig tilstand, som vi kan træne os op til at mærke mere vedvarende og ”med vilje”.

Fantasidyr findes overalt

Alt det kræver er at forbinde sig med naturen og opdage, at fantasidyrene findes allevegne – i skyerne, i skoven og på marken. Herved åbner man sindet og opøver talentet til at kunne finde fantasidyr, uanset hvor man er.

Det handler om at få øje på dem!

Man skal bare beslutte sig for at ville se dem og finde lige det øjeblik, hvor det opleves rigtigt at fotografere dem, så alle kan se, at de er spræl-levende, har deres eget liv og er en del af en forunderlig, magisk, fortryllende og dragende verden.

Og det er ikke kun for sjov – det hjælper hjernen til at turde tænke nye kreative tanker, det forebygger sygdomme, afhjælper stress og depressive tilstande, eliminerer følelsen af ensomhed, forøger intelligensen og er en kilde til evig livsglæde.

Lær at se dem

Alt det har jeg lavet en hjemmeside om, der hedder: www.photosgonewild.dk
Hensigten med Photos Gone Wild er at inspirere børn og voksne til at få lyst til selv at fotografere fantasidyr i naturen.

Jeg holder foredrag, workshops og firmaevents om fantasidyr både live og online på zoom året rundt, og alle kan skrive sig op til nyhedsbrevet fra Photos Gone Wild og få inspirationen til at finde fantasidyr og mere livsglæde direkte ind i mailboksen!

Tag med Roskilde TV på fotosafari på jagt efter fantasidyr

Jeg har haft journalist Annette Westphal Thuesen fra Roskilde TV med på havnen og i Kællingehaven i Roskilde på jagt efter fantasidyr. Vi får undervejs nogle gode snakke om, hvad fantasidyr er, hvad de kan, og hvordan man finder dem.

Oplev glæden ved fantasidyr i naturen havde premiere i Roskilde TV d. 5. oktober 2021.

Du kan se udsendelsen her:

Tak til Roskilde TV og journalist Annette Westphal Thuesen.

Rigtig god fornøjelse

❤ Mette

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.