Lift Your Life i TV Roskilde

TV på besøg: Gør som Bente og få ny energi

Med ønsket om at finde ud af, hvordan man selv genererer energi og holder kroppen på toppen, har Roskilde TV og redaktør og journalist Annette Westphal Thuesen været forbi Lift Your Life og lavet en TV-udsendelsen med titlen: ”Med på job – få ny energi med samtale og akupunktur”.

I en hyggelig atmosfære og med varm kaffe i kopperne får Annette bl.a. svar på:

  • Hvordan krop og psyke hænger sammen
  • Hvordan en skuldersmerte kan fjernes ved at finde ud af hvilken muskel eller meridian der kan være ansvarlig for smerten
  • Hvordan det lønner sig at tænker glade tanker og hvad man gør ved stress

I programmet møder du også Bente Vinter, der fortæller, hvordan hun i Lift Your Life har fået hjælp til at tage stærkere beslutninger og genfundet energien, så livet opleves berigende.

Udsendelsen ligger på Roskilde TV´s YouTube kanal, og du kan se den her:

Udsendelsen på 30 minutter skal opleves, og med stor varme i hjertet vil jeg sige 1000 tak til Roskilde TV, til fotograf Kristian Selchau-Hansen og til Annette Westphal Thuesen.

Bentes historie

Jeg sender også en stor tak til til Bente Vinter, som jeg behandler i videoen. Allerede inden optagelserne havde hun sendt mig denne beskrivelse af forløbet på klinikken.

Hej Mette

Jeg har det godt og håber, at du kan inspirere andre til at gøre noget godt for sig selv, når de læser dett

“Da jeg startede hos Mette for knap 3 måneder siden, var mit udgangspunkt, at min energi stort set kun rakte til det mest nødvendige i dagligdagen og resten af tiden foregik på langs på sofaen foran tv’et. Min aftensmad bestod oftest af præfabrikerede færdigretter fra supermarkedets fryser, og i løbet af dagen var det slik og kager, der kom indenbords, trods alle mulige gode intentioner om at leve sundere.

Om aftenen måtte jeg ty til syreneutraliserende og højt hovedgærde i sengen for at minimere halsbranden.
Ved en rutinemæssig blodprøve blev det opdaget, at mit nyretal var forhøjet, og at min blodprocent var alt for lav.

Det blev mit wake-up call og jeg kontaktede Mette. Nu skulle kroppen hjælpes i balance.

Allerede efter første behandling skete der noget. Jeg kom pludselig på ideen om at købe måltidskasser, så jeg slap for fristelserne i butikkerne – og ikke hver dag skulle overveje, hvad jeg skulle lave til aftensmad.
Det fungerer stadig supergodt.

Dernæst begyndte jeg at få mere energi og evne til at kunne dyrke motion. Før havde mine muskler “låst sig fast” efter 10 minuttets gang.

I dag er mine nyretal og blodprocent normale igen. Jeg kan mærke min energi og mine grænser og har overskuddet til at agere på begge dele.

I dag træner jeg i fitnesscenter 2 – 3 gange om ugen og dyrker yoga. Jeg har genfundet livsglæden og positiviteten, og Mettes søde måde at coache/skubbe til en, har gjort underværker for mig.

Når jeg nu møder en forhindring, og den begynder at vokse sig større i mit hovedet, ser jeg bare Mettes smil og glade øjne og hører hende sige: “Kære søde, vidunderlige Bente. Det lille hop, kan du sagtens klare. Lad os aftale, at du ordner det i morgen – og så lige sender mig en sms, når det er klaret.”

Så svinder forhindringen ind og bliver bare til et lille glad hop over en smuk sten eller græstot 😃

Kærligst Bente Vinter

Efter optagelserne med Roskilde TV, hvor du kan se at Bente få en behandling med akupunktur og zoneterapi, modtog jeg følgende kærlige hilsen fra Bente senere på dagen:


Kære Mette.

Du har da bare givet mig en rigtig energi- booster i dag. 🙂

Jeg har slet ikke sovet til middag og holdt ud hele aftenen til orkesterprøven – var nærmest helt fjollet 😜.
Og er ikke engang søvnig endnu. Og så glæder jeg mig bare til, at der i morgen er blank kalender lige til yogaen om aftenen. 🤣

Sov godt dejlige menneske 💕🥰
Kærligst Bente Vinter

Du kan også få et energiboost

Endnu engang tak til ALLE!

Hvis du, der sidder og læser med, får lyst til at forkæle dig selv med lidt ekstra energi, nyt “gå-på-mod” og i tillæg har lyst til at styrke dit immunforsvar, JA så hold dig ikke tilbage.

Jeg GLÆDER mig til at SE dig…..
Ring 40 37 33 21, skriv en mail til mette@liftyourlife.dk eller …

BOOK TID ONLINE

Du og dine ønskes en stemningsfyldt og dejlig december måned ❤ Mette


Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.