Drømme og koldt vand

Ugebladet Hjemmet sætter fokus på drømme og koldt vand

“Jeg lovede min mor at udleve mine drømme”, er overskriften på den artikel journalist Ulla Iversen har valgt at skrive og ugebladet Hjemmet har valgt at bringe i uge 35. Artiklen handler om VM i Vinter-is-svømning i Finland i marts måned 2014, og om hvordan det er muligt for alle at udleve deres drømme.

Jeg tror på at alt er muligt for den der tror på det – og at du kan det du vil. Grænser eksisterer som udgangspunkt kun i vores hoveder.

Min personlige bevægegrund for at prøve kræfter med alle elementer (ild, vand, luft og jord) og ikke udsætte til i morgen, hvad der i dag kan bringe livsglæde, skal ses i lyset af at min mor døde som 38 årig. Hun døde af brystkræft efter to års sygdom, da min søster var 11 år og jeg 14. På hendes dødsleje besluttede jeg mig for at forfølge alle mine drømme og leve et liv fyldt af energi og livsglæde. Ligeså vigtigt var det for mig at tilegne mig indsigterne, så jeg kunne hjælpe andre til at gøre det samme.

At sætte mål er min livsstil

Jeg elsker at sætte mig mål og nå dem – og det er blevet en livsstil.

Mit næste store mål er at tage til VM i Vinter-is-svømning i Sibirien i 2016 og mit håb er at rigtig mange danskere vil med. Jeg planlægger at rejse rundt i Danmark med motivationsforedraget: MOD på KOLDT VAND og inspirere andre til at finde glæden ved at bruge de danske kyster året rundt.
Kom og hør foredraget i Roskilde den 25. sep. kl. 19-21

Mit store mål i denne uge er at være med til at skabe rammerne for et fantastisk arrangement når “Stafet For Livet” afvikles i Roskilde for første gang. Mit hold hedder: Lift Your Life og du er meget velkommen til at deltage eller bare komme ned og få en snak. Det hele foregår i Byparken på fodboldbanen.

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.