Video - fra kvinde til jernmand

Fra kvinde til jernmand – video

Mit budskab er:
Du kan hvad du vil – og har du en drøm, så lad den blive virkelighed!

Du skal bare tro på det, gå dine egne veje og gøre det der skal til.

Selv har jeg i min fritid cyklet til Afrika, taget alene på motorcykel til Nordkap, gennemført en Jernmand, gået på gløder, hoppet i fladskærm, svømmet 12 km havsvømning, uddannet mig til kajakinstruktør, passioneret arbejdet med foto og som den første dansker gennemført 450 m svømning i minus 1 grad koldt vand til VM i Vinter-is-svømning i Finland.

Kig med på udsendelsen som kanal Roskilde har valgt at bringe. Vi snakker om livet og leve det imens du har det.

Stor tak til Roskildes lokal TV station: Kanal Roskilde: www.kanalroskilde.dk og programplanlægger Ruth Augustinussen og fotograf Vagn Olsen.

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.