Medaljer til Mette BL Thomsen

5 medaljer – og nu holder jeg foredrag om issvømning

Af 7 mulige medaljer vandt jeg 5, der blev til 2 sølv og 3 bronze til VM i vinter-is-svømning i Sibirien. Men det var ALDRIG gået uden akupunkturnåle.

Hver eneste morgen – 4 dage i træk gav jeg mig selv et ENERGI-program – magen til det du får i Lift Your Life. Det øger præstationsevnen, modvirker kulden styrker immunforsvaret, øger livsglæden og giver masser af ENERGI. 

Nu er jeg for længst tilbage på klinikken Lift Your Life og er i fuld sving med både foredrag og behandlinger med zoneterapi, akupunktur og coaching.

Foredrag

Idéen til at blive den første dansker der svømmede 450 m i is-vand til et VM i Lapland i 2014, og siden høstede 5 medaljer til VM i Sibirien i marts 2016 – er mundet ud i foredraget:
Fra vinterbader til VM
VM Svømmestadion Tyumen

Her fortæller jeg om:

  • Hvordan man finder på sådan en skør idé at svømme i is?
  • Hvorfor man frivilligt hopper i et bassin hugget ud af isen i en tilfrosset flod i Sibirien?
  • Hvordan man mentalt klarer den udfordring? – og ikke mindst hvordan kroppen kan klare 11-12 minutter i isvand uden at få skader?

Sølv i 100 & 450 m fri og bronze i 25 bryst og 25 og 200 m fri
Mette BL Thomsen med 5 medaljer. Sølv i 100 & 450 m fri samt bronze i 25 bryst & 25 og 200 m fri. Her sidder jeg på den tilfrossede flod, hvor vi netop havde svømmet 2 dage forinden.

Foredraget er også en rejse ind i sindet og den proces, der sker, når vi sætter os selv store udfordringer. Som deltager får du redskaber til at turde tro på egne evner og sætte dig ambitiøse mål og nå dem – uanset hvilke mål og drømme du har.

Læs mere om foredraget her

Husk at foredraget kan bookes – og egner sig til: virksomheder, arbejdspladser, sportsorganisationer, sports-, og vinterbadeklubber samt private foreninger – der gerne vil gøre noget særligt for deres medlemmer og ansatte.

Mere om vinter-is-svømning og nye mål:

Hvis du vil læse mere om vinter-is-svømning, hvordan du selv kommer i gang med at bade eller svømme i det kolde vand, hvorfor det er sundt og hvordan vinter-svømning breder sig som en ny sportsgren og trend i Danmark – så læs mere her på min anden hjemmeside: www.iceswimmer.com – hvor du kan tilmelde sig nyhedsbrevet, som udelukkende handler om vinter-svømning.

Mit nye mål er at inspirere 100 danskere til at tage med til næste VM i vinter-is-svømning i Estland i marts 2018. Kontakt mig hvis du er interesseret.

Hvis tiden rækker til det – så kom en tur til:

Hundested Bibliotek Nørregade 61, 3390 Hundested
tirsdag den 26. april 2016 kl. 19-21
hvor jeg holder foredraget: Fra vinterbader til VM

Rigtig god fornøjelse ❤ Mette

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.