Rygsmerter forsvinder og Birgit kan gå igen

Kombinationen af akupunkturnåle, udvalgte punkter i øret, tryk på relevante zoner på fødderne og laserbehandling har hjulpet både Anders og Birgit fri af smerter.

Anders var plaget af rygsmerter, da han kontaktede Lift Your Life.
Se videoen og hør hans egen version af resultatet.

Birgit har fået livet tilbage

I tre måneder kunne Birgit ikke gå pga. et smerter i foden ved akillessenen. Forandringen kom efter hun fik behandling i Lift Your Life.

I videoen kan du høre Birgit fortælle hvad hun igen kan gå og har livet tilbage.
I de tre måneder Birgit ikke kunne gå, var hun ikke udenfor en dør. Nu går Birgit igen lange ture i naturen som hun elsker.
I videoen forklarer jeg også hvordan behandlingen er sat sammen og hvordan Birgit har fået hjælp.


Stor tak til Anders og Birgit og tak fordi du kigger med.


NYHEDSBREV med tips og tricks

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, så gør det nu.
I mine kommende nyhedsbreve er det mit ønske at dele ud af den viden og erfaring jeg har erhvervet mig de sidste 30 år som sygeplejerske og alternativ behandler, så det for den enkelte bliver lettere at styrke krop, sind og immunforsvar.


SES vi på klinikken

Hvis du allerede nu ved at du har lyst til at styrke sind, krop og immunforsvar eller bare vil forkæle dig selv så kan du booke tid allerede nu. Ring 40 37 33 21 eller Book tid online

Jeg glæder mig til vi ses ❤ Mette

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Alt er godt! Min motorcykeltur denne sommer til Italien og øerne Korsika, Sardinien og Sicilien har givet mig livsindsigter, som jeg nu vil dele med dig. Lær at spille på flere tangenter på “dit klaver” og vær nysgerrig på de toner, du endnu ikke har spillet.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.