Få et sundere og lykkeligere liv – lær hvordan

Se min video om hvad du selv kan gøre for at fremme helbredelse og et sundt og lykkeligt liv.

Godt nytår!

Jeg vil gerne starte med at ønske dig og dine et vidunderligt nytår og sige hjertelig tak for det år, der er gået. Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, som både nye og gamle klienter har vist mig ved at besøge min klinik, Lift Your Life.

Hver dag er en glæde for mig, hvor jeg hjælper folk med at overvinde smerter, gennemføre rygestop, tackle barnløshed, booste energiniveauet, forbedre søvnkvaliteten, reducere kropshævelser, styrke immunforsvaret, finde livsglæden og afhjælpe bivirkninger ved kemoterapi.

Min personlige rejse og inspiration begyndte i en tidlig alder, da jeg mistede min mor til brystkræft. Denne oplevelse satte mig på en livslang mission for at forstå og bekæmpe kræftens mysterier. Det har været en stor glæde for mig at arbejde med mennesker, der har haft deres liv forandret af kræftdiagnoser.

Livets udfordringer og værktøjer til at overvinde dem

Livet er fyldt med udfordringer, og det er vigtigt at have en værktøjskasse fyldt med mentale og fysiske redskaber. I min nyeste video deler jeg mine tanker omkring kroppen set fra et åndsvidenskabeligt perspektiv. Jeg forklarer, hvordan vi hovedsageligt er opbygget af bevidsthed, tanker, følelser og vibrationer. Det er essentielt at skabe positive vibrationer, energier og følelser, der fremmer helbredelse og et sundt og lykkeligt liv.

Jeg taler også om vigtigheden af at pakke en ‘sundhedskuffert‘ med mentale værktøjer og praktiske teknikker for et bedre liv. Nogle af nøgleelementerne inkluderer:

  • At udslette begrebet fjender fra ens bevidsthed.
  • At arbejde med tilgivelse og fokusere på det, der bringer glæde.
  • At finde årsager til livsglæde i hverdagen og derved skabe positive vibrationer i kroppen.
  • At fejre egne og andres succeser.
  • At dele ud af kærligheden og elske det, som er.

Skab mere plads til dig selv og skil dig af med ting, der ikke længere giver dig glæde – i hjemmet eller livet generelt.

Personlige erfaringer og kreative udtryk

I videoen deler jeg også, hvordan jeg bruger kulde og varme som redskaber til at styrke kroppen og finder glæde i at opdage og fotografere fantasidyr, som du kan se mere om på www.photosgonewild.dk

Tak for 2023

Tak fordi du læser med. Jeg glæder mig til vi ses i 2024.
Husk, du er en vinder, blot ved at være dig!

❤ Mette

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Alt er godt! Min motorcykeltur denne sommer til Italien og øerne Korsika, Sardinien og Sicilien har givet mig livsindsigter, som jeg nu vil dele med dig. Lær at spille på flere tangenter på “dit klaver” og vær nysgerrig på de toner, du endnu ikke har spillet.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.