Godt nytår 2022-23 fra Lift Your Life og Mette

Nytåret 2022. Tanker healer og gør en positiv forskel

Taknemmelige tanker herfra med ønsket om et godt og lykkebringende nytår – se videoen nederst i indlægget

Her fra Lift Your Life vil jeg gerne sige tak for året der gik. Tak til ALLE der trods corona nedlukning og en lang sommerferie både blev og kom tilbage.

Omend det teoretisk sagtens kan forklares og jeg gerne underviser i det, så er det for mig nærmest små mirakler hver gang en klient fortæller at energien vender tilbage, at smerterne forsvinder, at sukkertrangen mindskes, at søvnen er bedre og humøret højnes. Det er skønt når mennesker smiler og er blevet røgfri og taknemmelige klienter fortæller at indsigter har hjulpet dem at genfinde glæden ved livet.

Væk-fra eller hen-imod motivation

Det handler ofte om at vende tankerne fra at fordybe sig i det man ”ikke længere vil” til at have fokus på det man gerne vil opleve. For at forandre ting i livet er det vigtigt at blive opmærksom på hvad der motiverer dig. Er det det du ikke længere vil opleve eller det du gerne vil opleve?

Selv er jeg mest motiveret at det jeg gerne vil opleve fordi det er lettere at forestille mig og bliver mere motiverende. Det opleves som pejlemærker i horisonten og bliver lettere at sætte kursen rigtig og holde roret på ret køl.

Sindet forstår ikke ordet ”ikke”

Det er næsen umuligt at forestille sig andet end en orange appelsin, hvis jeg skriver eller siger: ”Du må IKKE tænke på en ”orange appelsin”. Og endnu værre.

Du må ikke tænke på en ”gul citron” og slet ikke forestille dig hvordan det opleves hvis du tager den i munden og tygger i dem.

Tanker skaber følelser

Tanker er energi, er vibrationer, er tilstande og er følelser. Så tanker skaber følelser og følelser skaber gode eller ikke gode vibrationer i kroppen og er dermed til at styrke eller svække din krop. Sindet og kroppen hænger sammen. Mere om det i mine kommende blogindlæg.

Tanker er ikke bare vores egne. De opfanges i universet og gør en forskel. Du kan heale et andet menneske blot ved at sende kærlige tanker. Og husk at tanker skaber livet og bliver til rutiner og vaner – gode som dårlige.

Gør dig stille i sindet

Flere af mine klienter fortæller at det er svært at håndtere alvorlig sygdom i familien eller svært at bidrage positivt når verdensfreden er truet og mennesker lider.

Her er mit råd:
Gør dig stille i løbet af dagen eller når du går i seng om aftenen, hvis du vågner ufrivilligt om natten eller når du vågner af dig selv om morgenen. Send positive tanker og bed til at det bedste må ske – også selvom det er svært at forstå. Herved er du med til at gøre en positiv forskel og med til at tænde lys i mørket.

Og når du skal bed for dig selv, så bed om at få styrke til at være i-, og til at håndtere den livssituation du befinder dig i. Det skaber gode vibrationer og du er med til at heale din krop stærkere og sundere.

Tak for i år og på gensyn

Tak fordi du læser med og tak for året der gik. Vi ses i 2023.

Du og dine ønskes et smukt og lykkebringende nytår fyldt af magiske øjeblikke.

En længere nytårsvideo om taknemmelighed, tanker og drømme ❤ Mette

SES VI PÅ KLINIKKEN

Jeg er tilbage på klinikken Lift Your Life fra mandag d. 2. januar.

PS: Hvis du allerede nu ved at du har lyst til at styrke sind, krop og immunforsvar eller bare vil forkæle dig selv så kan du booke tid allerede nu. Ring 40 37 33 21 eller Book tid online

Jeg glæder mig til vi ses ❤ Mette

Lift Your Life

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Alt er godt! Min motorcykeltur denne sommer til Italien og øerne Korsika, Sardinien og Sicilien har givet mig livsindsigter, som jeg nu vil dele med dig. Lær at spille på flere tangenter på “dit klaver” og vær nysgerrig på de toner, du endnu ikke har spillet.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.