Sommerhilsen fra Italien – klinikken åbner 18. august

Se video: Status på 6 smukke uger i Italien.

David og jeg har nu været afsted seks af de otte uger, vores MC-tur Italien rundt er planlagt til. Og vi oplever hver dag som et eventyr. 

Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed – vi har haft så mange fantastiske oplevelser og mødt så mange vidunderlige mennesker.

Alt den glæde vil jeg gerne dele ud af og har fået den idé, at jeg vil åbne klinikken med et helt særligt tilbud til dig og dine. Et ønske om at kunne hjælpe flere og forkæle dem, der allerede kommer på klinikken.

Halv pris på klippekort

Jeg er tilbage fra sommerferie torsdag den 18. august, og her åbner jeg klinikken med et brag og tilbyder et “3-turs klippekort” til halv pris: 300 kr. pr. behandling dvs. 900 kr. for et klippekort til 3 behandlinger.

Husk at du gerne må give et klippekort på tre klip med den særlige rabat til en, du gerne vil forkæle, selvom du også selv benytter dig af det.

For at få klippekortet til halv pris skal du skynde dig at booke den første tid til behandling – book tid senest søndag den 21. august.

Klippekortet køber og betaler du, når du kommer til den første behandling. De 3 behandlinger skal ligge i august og september. Når du bestiller tid online, kan du straks se, hvilke tider der er ledige.

Bestil tid online her

Vi har vendt vores forhjul mod Danmark igen men har endnu 2 uger tilbage af vores italienske eventyr med bjergkørsel og nye skønne bekendtskaber.

Følg med os på rejsen

En stor del af eventyret er for mig også at dele vores oplevelser – at lave video og fotografere og – som noget nyt – at skrive blogindlæg på min nye rejseblog på www.metteblthomsen.dk

Kig ind på bloggen, hvor det nyeste indlæg er en status over de sidste uger af turen. F.eks. om vores lille nødvendige pause ved en swimmingpool, da jeg var blevet stukket af en bi på foden og ikke kunne få min fod i kørestøvlen. 🙂

Læs mere på bloggen på metteblthomsen.dk

blogger fra Italien

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.