Hold energien på toppen – få mine tips og tricks

  • Vil du gerne sove godt – og vågne glad og fuld af energi hver morgen?
  • Vil du lære at sætte spændende mål for dig selv – og nå dem?
  • Vil du lære at løfte energien med nogle helt konkrete tips og tricks?

Så skal du se denne video, hvor jeg har samlet en masse af de værktøjer, jeg selv bruger for at holde mig på toppen både mentalt og fysisk.

Praktisk og helt nede på jorden

Der er noget for enhver smag, og det meste er nemt at gå i gang med, lær f.eks. hvordan du hurtigt kan løfte energien med bestemte håndbevægelser, eller hvordan du hurtigt kan falde i søvn igen, hvis du vågner om natten.

Pluk hvad du kan bruge af videoens samling af tips og tricks. Brug sommeren til at holde humøret, energien og kroppen på toppen.

Klinikken Lift Your Life er lukket hen over sommeren, hvor jeg tager på motorcykeltur med min søn David som en del af projektet: “Generationer med livsglæde”. Du kan følge os på turen på min hjemmeside www.metteblthomsen.dk

Følg turen på www.metteblthomsen.dk
Generationer med Livsglæde – på MC-tur med min søn David. Foto Merethe Nisted.

Du kan allerede nu bestille tid til behandling i klinikken efter sommerferien:
Book tid online

Du og dine ønskes en fantastisk sommer ❤ Mette

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.