Tid til selvforkælelse – klinikken åbner 6.april

Hold da op hvor jeg glæder mig, til vi ses.

Det bliver selvfølgelig med håndsprit, mundbind og coronapas. Hør nærmere i videoen.

Det er vigtigt at dokumentationen er i orden, alternativ kan det koste kr. 3000.

SÅ HUSK: Mundbind, et lille håndklæde, to rene lagner og et coronapas eller en negativ test (max 3 dage = 72 timer) eller anden dokumentation, der viser at du har været smittet med corona og er blevet rask igen indenfor max 12 uger.

Læs hvordan du downloader et CORONAPAS

Vi ses og jeg glæder mig! ❤ Mette

Book tid online her

Gør-det-selv-øvelser: Se mine Tips & Tricks til, hvordan du selv kan øge dit velvære. Der er bl.a. en helt ny øvelse – kosteskaft-øvelsen – hvor du styrker nakke, skuldre, bryst og lænd.

Tips & Tricks

Få nye indlæg sendt på mail:

Tilmeld dig og få en mail, når jeg har skrevet nyt indlæg.

Seneste indlæg

Læs videre

Sådan laver du dit eget sundhedsdrys

Dette sundhedsdrys er ikke alene en stor smagsoplevelse; det er en kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, fiber, og proteiner, der alle understøtter en sund krop og et sundt sind.

Læs mere »
Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Livsglæde og frihed finder du i måden du tænker på

Alt er godt! Min motorcykeltur denne sommer til Italien og øerne Korsika, Sardinien og Sicilien har givet mig livsindsigter, som jeg nu vil dele med dig. Lær at spille på flere tangenter på “dit klaver” og vær nysgerrig på de toner, du endnu ikke har spillet.

Læs mere »
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips & tricks til at holde kroppen på toppen.